Follow us

Η Ελένη Μενεγάκη Στη Madame Figaro: Η προσωπική εξομολόγηση & το τίμημα της καριέρας της

Η Ελένη Μενεγάκη φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο του νέου τεύχους της Madame Figaro.

Yupiii
ΓΡΑΦΕΙ: YUPIII
Η Ελένη Μενεγάκη Στη Madame Figaro

Μιλώντας στην Κάλλια Καστάνη, η διάσημη παρουσιάστρια εξομολογήθηκε μεταξύ άλλων: «Αυτό που χρειάζομαι και κυνηγάω πιο πολύ στη ζωή μου είναι ο χρόνος. Δε μου φτάνει ο χρόνος για όλα όσα πρέπει να κάνω κάθε μέρα, πράγματα για τα οποία πρέπει να έχω και δυνάμεις και ενέργεια και κέφι, όπως κάθε γυναίκα. Όλες δεν ψάχνουμε περισσότερο δημιουργικό χρόνο για την οικογένειά μας, τα παιδιά μας, το σύντροφό μας, τους φίλους μας, τη δουλειά, τις υποχρεώσεις μας; Λίγο χρόνο για εμάς; Μια στάλα ηρεμίας χωρίς να μας βομβαρδίζουν οι καθημερινές έγνοιες, τα άγχη, όλα όσα τρέχουμε να προλάβουμε; Αυτό έχω ανάγκη κι εγώ», συμπληρώνοντας: «Προς Θεού, όλα γίνονται. Εδώ τα βγάζουν πέρα γυναίκες με πολύ πιο δύσκολη καθημερινότητα σε όλα τα επίπεδα, δε θα τα βγάλω πέρα εγώ; Αλίμονο! Είναι ίσως λίγο πιο πιεστικά, αλλά κι αυτό εξαρτάται από τις επιλογές και τις προτεραιότητές σου. Προφανώς κανείς δε με ανάγκασε να κάνω κι άλλο παιδί. Και εγώ και ο Μάκης θέλαμε πολύ να αποκτήσουμε το μωρό μας, τη Μαρινούλα μας, και ευχαριστούμε το Θεό που τα καταφέραμε. Αυτό το “δώρο” είναι χίλιες φορές πιο σημαντικό από οποιεσδήποτε άλλες πρόσκαιρες δυσκολίες».

Πως χειρίζεται τα δεκάδες δημοσιεύματα που την αφορούν; Η Ελένη Μενεγάκη εξομολογήθηκε: «Δεν έχω μια απλή απάντηση σ’ αυτό. Εξαρτάται από το γεγονός κάθε φορά. Επειδή είμαι πάρα πολλά χρόνια σ’ αυτή τη δουλειά, πιστεύω πως έχω μάθει να χειρίζομαι ψύχραιμα τα περισσότερα “χτυπήματα”. Αν όμως κάτι έχει να κάνει με τα παιδιά μου, αν μπορεί να τα επηρεάσει σοβαρά και να δημιουργήσει προβλήματα στη ζωή τους –ανάλογα με την ηλικία που βρίσκονται–, τότε εκεί τα πράγματα αλλάζουν. Δε θα ήθελα όμως να μιλήσω άλλο γι’ αυτό. Όσοι με γνωρίζουν ξέρουν καλά τι εννοώ».

Όσο για τη ζωή της μέχρι σήμερα και την καθημερινότητά της στο πλευρό του Μάκη Παντζόπουλου, η Ελένη Μενεγάκη δεν δίστασε να δηλώσει: «Η ζωή μου μέχρι σήμερα μου έχει αφήσει μόνο όμορφες αναμνήσεις και ένα πολύ όμορφο σήμερα – δε μένω στις δυσκολίες, αν και βεβαίως υπήρξαν πολλές. Όχι, αυτό που ζω τώρα... δεν ξέρω... δε φτάνουν τα λόγια για να το περιγράψω...».

Διάβασε περισσότερα στο MadameFigaro.gr
& ανακάλυψε ολόκληρη τη συνέντευξη στη νέα MadameFigaro που κυκλοφορεί

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr