Follow us

Ντορέττα Παπαδημητρίου - Ελένη Καστάνη: Η συγκίνηση on air που οδήγησε στη διακοπή της εκπομπής

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου υποδέχτηκε την Ελένη Καστάνη στα «Καλημερούδια», το πρωί της Τρίτης. 

Ντορέττα Παπαδημητρίου - Ελένη Καστάνη

Ωστόσο, οι δυο γυναίκες δεν μπόρεσαν να κρύψουν τη συγκίνησή τους κατά τη διάρκεια της συνέντευξης. Όλα ξεκίνησαν από το βίντεο- αφιέρωμα που ετοίμασε η ομάδα της εκπομπής για την Ελένη Καστάνη, κατά τη διάρκεια του οποίου αναφέρθηκε και ο θάνατος της αγαπημένης της αδελφής.

Αρχικά, η Ντορέττα Παπαδημητρίου δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της, καθώς και εκείνη τον περασμένο χειμώνα έχασε τον πατέρα της, και με τον τρόπο της ταυτίστηκε με την απώλεια της καλεσμένης της. Δες όσα είπε η Ντορέττα Παπαδημητρίου:

Στη συνέχεια της συνέντευξης, βέβαια, η Ελένη Καστάνη με τη σειρά της δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της, μιλώντας για την αδελφή της. Μάλιστα, η ίδια δήλωσε: «Ντρέπομαι λιγάκι. Απλά στεναχωριέμαι. Κοίταξε τώρα δεν θέλω να αναπαράγω τον πόνο, επειδή είναι και άλλοι άνθρωποι που πονάνε. Θέλω να αναπαράγω τη χαρά στους άλλους. Νόμιζα ότι δεν θα θίγαμε αυτό το θέμα. Με πονάει και δεν θέλω.... Συγγνώμη, με συγχωρείτε. Βάλατε όλα αυτά τα ωραία στο βίντεο - κι αυτά με συγκινούν! Τώρα θα το πω δημόσια... Δεν πρόκειται να ξαναπάω σε άλλη εκπομπή. Αισθάνομαι απίθανα τώρα». Ως όφειλε, η Ντορέττα Παπαδημητρίου πλησίασε την καλεσμένη της για να την ηρεμήσει και ζήτησε να διακοπεί η εκπομπή, πηγαίνοντας σε διαφημίσεις μέχρι να αποσυμφορηθεί το κλίμα στο πλατό και να συνεχιστεί η ροή της εκπομπής.

Δες το βίντεο:

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr