Κατερίνα Παπουτσάκη: «Δεν θα με ενοχλούσε αν δεν μιλούσε κανείς για μένα»

Η Κατερίνα Παπουτσάκη ήταν καλεσμένη στην εκπομπή του Γιώργου Λιανού και της Δέσποινας Καμπούρη. Μίλησε για το σίριαλ, που δεν πάει καλά στα νούμερα τηλεθέασης, αλλά και για τη σχέση της με τα μίντια.

ΓΡΑΦΕΙ: ΤΑΣΟΣ ΜΑΣΤΡΟΓΙΑΝΝΗΣ

«Θα έλεγα πάλι ναι, αν μου πρότειναν το ρόλο. Μέσα από το ρίσκο γινόμαστε καλύτεροι» είπε η Κατερίνα, υποστηρίζοντας την επιλογή της να υποδυθεί την Αλίκη Βουγιουκλάκη. Μίλησε και για τη στήριξη των συναδέλφων της λέγοντας πως την είχε ανάγκη σε στιγμές που δεν ήταν τόσο εύκολες για εκείνη.

Για ποιο λόγο, πιστεύει, πως συζητιέται τόσο πολύ το όνομά της; «Δεν ξέρω. Ίσως είναι ο ρόλος που έχει προκαλέσει όλο αυτό, εξαιτίας της ισχυρής προσωπικότητάς της Αλίκης. Όλα αυτά είναι αποτέλεσμα της δουλειάς, οπότε δεν μπαίνω στη διαδικασία να παραμυθιαστώ ότι είναι το πρόσωπό μου που τους απασχολεί. Είναι μία αμφίδρομη σχέση αυτή με τα Μέσα. Αν σταματήσουν να μιλάνε για μένα, δεν θα με ενοχλήσει. Ίσως να το δω περίεργα αν σταματήσουν να ασχολούνται μαζί μου τα περιοδικά. Όταν ξεκίνησα να κάνω αυτή τη δουλειά, την οποία υπεραγαπώ, δεν ήταν αυτός ο στόχος μου. Το μόνο που κάνουν τα εξώφυλλα είναι να ικανοποιούν τη φιλαρέσκειά μας. Αυτό που θα με ενοχλούσε θα ήταν να σταματούσαν να μου προτείνουν ρόλους».

Η Κατερίνα είπε πως για την επόμενη σεζόν έχει ξεκινήσει ήδη κάποιες συζητήσεις, αλλά είναι πολύ νωρίς για να ανακοινώσει το οτιδήποτε.