Follow us

Πάτρικ Σουέιζι: Του απομένουν λίγες εβδομάδες ζωής;

Ο γνωστός Aμερικανός ηθοποιός Πάτρικ Σουέιζι εμφανίζεται απογοητευμένος από δημοσιεύματα του αμερικανικού περιοδικού National Enquirer, με τίτλο «Το Τέλος».

Πάτρικ Σουέιζι 2

Ύστερα από τη δημοσίευση φωτογραφιών του Πάτρικ από το αμερικανικό περιοδικό (που τον παρουσίαζε καταβεβλημένο από τον καρκίνο), ο γνωστός ηθοποιός εκφράζει την απογοήτευσή του. Συγκεκριμένα, το περιοδικό δημοσίευσε στο εξώφυλλό του φωτογραφίες του, στις οποίες εμφανίζεται χωρίς μαλλιά και φανερά αδυνατισμένος από τις χημειοθεραπείες. Αλλά δεν ήταν μόνο αυτό που εξόργισε τον Πάτρικ: Το γνωστό περιοδικό δεν δίστασε να βάλει ως τίτλο στα δημοσιεύματα τη φράση «Το Τέλος».

Πάτρικ Σουέιζι

Ο Πάτρικ Σουέιζι (ο οποίος πάσχει από καρκίνο στο πάγκρεας από τον Ιανουάριο του 2008) εμφανίζεται αγανακτισμένος και πικραμένος από τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να πεθαίνει. Σύμφωνα με τον ηθοποιό, η υγεία του παρουσιάζει βελτίωση, ενώ δηλώνει ευγνώμων που είναι ένας από τους λίγους που ανταποκρίνονται στις θεραπείες για τον καρκίνο στο πάγκρεας: «Είναι εκπληκτικό το γεγονός ότι τέτοιου είδους περιοδικά, όπως το National Enquirer, κυκλοφορούν για μένα και την υγεία μου τόσο αρνητικές ιστορίες, όταν υπάρχουν τόσα θετικά πράγματα που συμβαίνουν στη ζωή μου αυτή τη στιγμή». Και συνεχίζει λέγοντας ότι: «Έχω ξεκινήσει μια καινούρια χημειοθεραπεία και είμαι για ακόμη μία φορά ένας από τους τυχερούς, οι οποίοι ανταποκρίνονται θετικά».

Ο γνωστός ηθοποιός δηλώνει επίσης ότι αυτές τις μέρες ξεκινά τη συγγραφή του καινούριου του βιβλίου και ελπίζει στο μέλλον να σταματήσουν να κυκλοφορούν τόσο αρνητικά δημοσιεύματα, τη στιγμή που αισθάνεται ευγνώμων για τη βελτίωση της υγείας του. Ο Πάτρικ, πάντως, παίρνει κουράγιο απ' ένα μικρό κουταβάκι 12 εβδομάδων που «υιοθέτησε» πρόσφατα (με το όνομα «Κουμασάι»).

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr