
Αφού ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα της καινούριας ταινίας Σέρλοκ Χολμς που σκηνοθετεί, ο Γκάι αποφάσισε να το γιορτάσει μέχρι τα ξημερώματα. Χθες το βράδυ συναντήθηκε με μια παρέα φίλων σε παμπ του Λονδίνου - ο Γκάι ένιωσε την ανάγκη να γιορτάσει και τη μετακόμισή του στο καινούριο του σπίτι, όπου θα μένει μόνος. Οι πόρτες για το κοινό έκλεισαν στις 11 (τη συνήθη ώρα Αγγλίας), αλλά ο Γκάι και η παρέα του συνέχισαν να πίνουν ως τις τεσσερισήμισι τα ξημερώματα. Γύρω στις 2 στην παρέα προστέθηκε ο Τζουντ Λο με μια αγνώστου ταυτότητας ξανθιά ύπαρξη να τον συνοδεύει.

Από τις δηλώσεις της παρέας, ο Γκάι είχε βάλει σκοπό να τα πιει, αλλά όχι για να πνίξει την πίκρα του διαζυγίου και των εφτά χρόνων που έληξαν άδοξα. Αντιθέτως, τα κέφια είχαν πάρει τα πάνω τους και ο σκηνοθέτης παρέσυρε τους υπόλοιπους σε ένα αυτοσχέδιο καραόκε! Κοινώς ξεφώνιζαν πάνω απ' τα τραγούδια που έπαιζε το μαγαζί και, ευτυχώς, που δεν έχουμε ηχητικά ντοκουμέντα. Για την ιστορία πάντως να αναφέρουμε ότι δεν ακούστηκαν επιτυχίες της βασίλισσας της ποπ.
Τόσο ο Γκάι, όσο και ο Τζουντ εμφανίστηκαν φρεσκοξυρισμένοι ύστερα από πολύ καιρό. Ο πρώτος άλλαξε στυλ αποτινάσσοντας την εικόνα του άντρα της Μαντόνα, ενώ ο δεύτερος το έκανε αφού απαλλάχτηκε από το ρόλο του Δρ. Γουότσον, από τον οποίον δεν μπορεί να λείπει το μουστάκι. Αν και ο Γκάι ήταν γεμάτος ενέργεια, και πιθανότατα έτοιμος για άλλο ένα ποτάκι, ο Τζουντ φαινόταν να ψάχνει το κρεβάτι του, οπότε και αποχώρησαν λίγο πριν τις πέντε το πρωί.
Ελεύθερος κι ωραίος λοιπόν ο Γκάι και πώς να μην είναι, με την περιουσία αξίας 70 εκατομμυρίων, που πήρε από τη Μαντόνα. Η ταινία (όπου πρωταγωνιστεί ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ) αναμένεται τον Νοέμβριο.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr