Follow us

Νότης Σφακιανάκης: Η σκληρή επίθεση από πίστας & η δήλωση για τη Χούντα στον Λιάγκα

Κατά τη διάρκεια πρόσφατης εμφάνισής του στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδά στη Θεσσαλονίκη, ο Νότης Σφακιανάκης επιτέθηκε στον Αντώνη Ρέμο και τον Παντελή Παντελίδη, που είχαν διασκεδάσει στο συγκεκριμένο μαγαζί λίγες ημέρες νωρίτερα, ενώ από τις βολές του δεν ξέφυγε ούτε το όνομα της Μελίνας Μερκούρη.

Νότης Σφακιανάκης (1)

«Επειδή είχα έρθει τις προάλλες δυο τραγουδιστές εδώ. Ξέρετε όλους τους τραγουδιστές τους ονομάζουν καλλιτέχνες, κατά λάθος βέβαια αφού καλλιτέχνης δεν είναι ο τραγουδιστής. Υπάρχει και τραγουδιστής, ο οποίος έχει κάνει ένα κομμάτι και είναι της πλάκας. Τώρα, τα ίσα και όμοια όλα μαζί στο ίδιο καφενείο; Δεν είμαστε ίσα και όμοια. Τα πρωτότυπα και τα κακέκτυπα ένα και το αυτό δεν μπορούν να γίνουν. Όλους αυτούς που σαλιαρίζουν ή γλείφουν και μετά σε μαχαιρώνουν από πίσω να μην τους κάνουμε παρέα και να μην τους επιτρέπουμε να μας πλησιάζουν. Γι' αυτό και συμπεριφέρθηκα όπως συμπεριφέρθηκα τις προάλλες. Απλά χαιρέτησα και αρκετό ήταν. Χαιρέτησα τον Αντώνη Ρέμο και αρκετό ήταν. Διότι τους ανθρώπους, που από τη μια μέρα στην άλλη, δεν καβαλάνε καλάμι, αλλά μια μπαμπού κατασκευή που αποτελείται από 4-5 μεγάλα, χοντρά μπαμπού, τη βάζουν ανάμεσα στα σκέλια τους, παίρνουν φόρα και μας γαμ....νε όλους, θα πρέπει κάποια στιγμή να τους σταματήσουμε και να μην επιτρέψουμε να συμβαίνει αυτό. Ας πούμε ότι εδώ είναι το σπίτι μου... Στο σπίτι το δικό μας υπάρχουν άνθη. Στο σπίτι των άλλων πετάνε και καρέκλες και ό,τι γουστάρουν. Ε, λοιπόν, έχουμε μια κάποια διαφορά» ανέφερε ο διάσημος τραγουδιστής ενώ βρισκόταν επί σκηνής.

Μάλιστα, ο ίδιος συμπλήρωσε: «Τώρα θα μου πεις γιατί κάθεσαι και σχολιάζεις; Ε, για να περάσει η ώρα. Δεν μπορώ να τραγουδάω συνέχεια, τζουκ μποξ είμαι; [...] Πήγα στον Παρθενώνα και ήθελα να φουντάρω. Είναι μέγιστη ντροπή που από το 1992 τα κοπρόσκυλα που διαφεντεύουν τις τύχες μας -αυτή που λέγεται Μελίνα Μερκούρη και τα ρέστα, η θεά, του κώλου- έχουν μέσα στο μνημείο το δικό μας γερανούς σκουριασμένους από το 1992 και παραπήγματα. Μιλάμε για μια ελεεινή φυλή που μας κυβερνάει από το 1973 και μετά».

Αμέσως μετά την προβολή των δηλώσεων του Νότη Σφακιανάκη, ο Γιώργος Λιάγκας ανέφερε: «Καταρχήν αποκάλεσε “θεά του κώλου” τη Μελίνα Μερκούρη. Δεύτερον, είπε ότι ο Ρέμος και ο Παντελίδης είναι σε μια συνομοταξία τραγουδιστών που μας γαμ....νε, ότι δεν είναι καλλιτέχνες, που απλά σαλιαρίζουν και γλείφουν τους δίπλα τους και μετά σε μαχαιρώνουν. [...] Αυτό με τα μπαμπού ήταν σεξουαλικό υπονοούμενο νομίζω. Είναι πολύ χοντρά πράγματα αυτά» με τον Άρη Καβατζίκη να συμπληρώνει: «Γιατί το κάνει αυτό στον εαυτό του;».

Στη συνέχεια, ο Γιώργος Λιάγκας επεσήμανε: «Θα το πω πρώτη φορά τώρα. Είναι ένας άνθρωπος (ο Σφακιανάκης) που συνέντευξη που μου παραχώρησε στο MEGA είχε δηλώσει ότι η καλύτερη διακυβέρνηση που έχει περάσει από τη χώρα ήταν η Επταετία (δηλαδή η Χούντα). Μόνοι μας, για να τον προστατέψουμε, το κόψαμε. Είναι η πρώτη φορά που το λέω. Θεώρησα ότι έπρεπε να τον προστατέψουμε. Μπορεί ο ίδιος να ήθελε να το παίξουμε. Αλλά βλέπω τώρα, στην περίπτωση Ρέμου-Παντελίδη, ότι ο άνθρωπος θα μπορούσε να δώσει τόπο στην οργή... Αλλά να λέει όλα αυτά...».

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα