Ο γνωστός chef δεν θα μπορούσε, λοιπόν, να λείψει από το καινούργιο επιχειρηματικό εγχείρημα του φίλου του στην Κηφισιά, το εστιατόριο Artisanal. Με τη θεατρική του ατμόσφαιρα και την αύρα γαλλικής σάλας που αποπνέει, το Artisanal έγινε το ιδανικό σκηνικό για μια φωτογράφιση για το περιοδικό «Γλυκές Αλχημείες» που δημοσιεύτηκε στο τεύχος Μαρτίου. Αφού απόλαυσαν ένα υπέροχο γαλλικό δείπνο, έφτιαξαν μαζί το επιδόρπιο, μια crème brûlée.
Δες περισσότερες φωτογραφίες:
Η απολαυστικη crème brûlée που ετοίμασαν
Δες αναλυτικη τη συνταγη, τα υλικα και την εκτελεση, βημα προς βημα, στο νεο site του Στελιου Παρλιαρου steliosparliaros.gr
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr