Follow us

Απόστολος Γκλέτσος: Η έκκληση μέσω του «Πρωινού» & τα σχόλια της Φαίης Σκορδά

Ο Απόστολος Γκλέτσος βρέθηκε στο «Πρωινό», το μεσημέρι της Τετάρτης, και μίλησε για το εκλογικό αποτέλεσμα, είπε ευθέως τη γνώμη του για τον Αλέξη Τσίπρα, ενώ έκανε και μια ιδιαίτερη έκκληση ζητώντας τη βοήθεια του τηλεοπτικού βήματος που διαθέτουν ο Γιώργος Λιάγκας και τη Φαίη Σκορδά.

Απόστολος Γκλέτσος - Το πρωινο

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης στο διάσημο ζευγάρι, ο δήμαρχος Στυλίδας και πρόεδρος της «Τελείας» έκανε έκκληση ώστε να βοηθηθεί ένας γιατρός, συγκεκριμένα παιδοχειρουργός, τον οποίο έχει αναλάβει να βοηθήσει ο ίδιος, ώστε να εξασφαλιστεί το ποσό που χρειάζεται για να γίνονται με επιτυχία στην Ελλάδα επεμβάσεις σε παιδιά που έχουν εμφανίσει όγκο στον εγκέφαλο.

«Πριν πάμε σε κάτι άλλο, επειδή είμαστε γονείς όλοι, μπορείτε να μου κάνετε μια χάρη; Υπάρχει στο Παίδων ένας άνθρωπος, ένας γιατρός που για μένα είναι ημίθεος. Είναι ο κύριος Κιουμτζόγλου, ο οποίος ανοίγει τα κεφαλάκια και βγάζει από μέσα τους όγκους. Με αυτόν τον γιατρό προσπαθούμε εδώ και 10 με 15 χρόνια να πάρουμε τα κατάλληλα εργαλεία. Δεν τα έχει και δανείζεται από άλλους, που δεν έχουν και τα κατάλληλα για αυτή τη δουλειά. Θέλω με τη βοήθεια τη δικιά σας, δηλαδή της τηλεόρασης, αυτός ο άνθρωπος να ακουστεί. 500 με 700 χιλιάδες ευρώ θέλει για να δημιουργηθεί μια κλινική. Είναι ο μοναδικός στην Ελλάδα, οι άλλοι δυο που υπήρχαν, βγήκαν στη σύνταξη. Ας τον βοηθήσουμε να κάνει τη δουλειά του, να εκπαιδεύσει κι άλλους και να μη φεύγουν τα παιδάκια στο εξωτερικό, ειδικά αυτά που δεν έχουν να πληρώσουν. Καταλάβατε; Θέλω τη βοήθειά σας. Να ακουστούμε, να το πούμε, να το ξαναπούμε. Ειδικά τώρα που είναι καινούρια η κυβέρνηση μπορεί κάτι να γίνει. Για 500 ή 700 χιλιάρικα; Ξέρεις πόσο συνάλλαγμα βγαίνει έξω, ενώ αυτός ο άνθρωπος δεν μπορεί να κάνει σωστά τη δουλειά του; Γιατί αυτός ο άνθρωπος κάνει μόνο αυτό, ανοίγει τα κεφάλια των παιδιών και βγάζει από μέσα τους όγκους, τα κάνει καλά τα παιδάκια. Και με αυτόν τον τρόπο θα εκπαιδεύσει και νεότερους γιατρούς» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Απόστολος Γκλέτσος.

Η Φαίη Σκορδά δήλωσε ευθέως πως θα σταθεί στο πλευρό του Απόστολου Γκλέτσου για τον σκοπό αυτό. Ωστόσο, λίγο πριν το τέλος της συνέντευξης, η συζήτηση επανήλθε στο ίδιο θέμα με τον ίδιο να λέει: «Θέλω να με βοηθήσετε και θα σας βοηθήσω κι εγώ. Θα πάμε μαζί με τις κάμερες. Θα πάμε στον υπουργό. Είναι για τα παιδάκια!» με τη Φαίη Σκορδά να σχολιάζει: «Εγώ όποτε θέλεις θα σε βοηθήσω, εάν πιστεύεις ότι είναι αυτός ο τρόπος πίεσης για να γίνει κάτι τέτοιο. Ένας τρόπος που μου ακούγεται γραφικός για ένα τόσο σοβαρό θέμα. Μου ακούγεται πολύ γραφικό ότι πρέπει να βγούμε και να πάμε με τις κάμερες. Αλλά εάν πιστεύεις ότι είναι ο μοναδικός τρόπος...» και τον ίδιο να επιμένει: «Η τηλεόραση έχει δύναμη. Αν τη χρησιμοποιείς καλά, είναι για καλό. Εμένα η τηλεόραση δεν με έκανε Δήμαρχο; Έγινα καλός Δήμαρχος; Άρα η τηλεόραση μπορεί να κάνει και μεγάλο καλό. Δεν είναι καθόλου γραφικό!».

Δες ολόκληρη τη συνέντευξη:

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr