Δούκισσα Νομικού: Μιλάει για τις αρνητικές κριτικές & τις ίντριγκες στην τηλεόραση

Η Δούκισσα Νομικού μίλησε στον Μένιο Φουρθιώτη και την εκπομπή «Αποκαλυπτικά» και αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στις αρνητικές κριτικές, τις ίντριγκες αλλά και όσα επιθυμεί να της συμβούν στα επόμενα 5 χρόνια.

Για τις κριτικές: «Όσα έχουν να κάνουν με τη δουλειά, μένουν εκεί, δεν τα μεταφέρω στο σπίτι. Στην αρχή τα έπαιρνα όλα προσωπικά και δεν ήμουν ήσυχη. Τελευταία έχω βρει την ισορροπία και τις άμυνές μου. Διαβάζω όλες τις κριτικές και οι αυστηρές με βοηθούν. Δεν γεννηθήκαμε παντογνώστες και τέλειοι. Οι εμμονικές κριτικές δεν με αφορούν, δεν με αγγίζουν»

Οι ίντριγκες στο χώρο της τηλεόρασης: «Τις ίντριγκες τις βαριέμαι λίγο. Δουλεύω αρκετά χρόνια, μου έχουν δοθεί πολλές ευκαιρίες και θεωρώ πως δεν έχω δημιουργήσει ποτέ ψεύτικες ίντριγκες και κόντρες. Την εποχή αυτή που είναι όλα δύσκολα, δεν υπάρχει λόγος να μεταφέρουμε μιζέρια και αρνητική ενέργεια στην ψυχαγωγία»

Πώς θέλει να είναι η ζωή της σε 5 χρόνια: «Θα 'θελα να έχω βρει το προσωπικό μου λιμάνι, να 'χω δημιουργήσει την οικογένειά μου, να είμαι με τους ανθρώπους που αγαπώ, να έχουμε την υγεία μας και να κάνουμε πράγματα που αγαπάμε»

Δες τη συνέντευξη:

Your browser doesn't support HTML5 video.