Το βράδυ της Κυριακής η Πέγκυ εμφανίστηκε μαζί με το σύζυγό της Γιώργο Λύρα και την οικογένεια Παπαθεοχάρη στη μουσική σκηνή Ακτή Πειραιώς, όπου εμφανίζεται ο Χρήστος Θηβαίος μαζί με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου. "Όταν την είδε στο πρώτο τραπέζι, της έσφιξε θερμά το χέρι και εκείνη του χαμογέλασε" λέει άνθρωπος που ήταν εκεί. "Στο δεύτερο μέρος του προγράμματός του ήταν πιο εγκάρδιος, αφού έσκυψε και την αγκάλιασε, θέλοντας έτσι να δώσει τέλος στην παρεξήγηση. Εκείνη τον χειροκρότησε θερμά και στις δύο του εμφανίσεις".
Αυτή την εποχή η Πέγκυ ηχογραφεί το νέο της CD που θα κυκλοφορήσει στα τέλη Απριλίου, ταυτόχρονα με την πρεμιέρα της σε νυχτερινό κέντρο της Θεσσαλονίκης (23/4). Τη νέα της δισκογραφική δουλειά υπογράφουν ο Γιώργος Μουκίδης, ο Χρήστος Δάντης , ο Δημήτρης Κοργιαλάς και ο Γιώργος Σαμπάνης. Οι δύο τελευταίοι, μάλιστα, θα την πλαισιώσουν και στις εμφανίσεις της στη Θεσσαλονίκη, μαζί με την Ευρυδίκη και την Ελισάβετ Σπανού, η οποία κάνει δίσκο με τον Φοίβο.
H τελευταία της εμφάνιση στο VOX θα γίνει την ημέρα των γενεθλίων της, στις 8 Μαρτίου. Στις 20 Μαρτίου θα κάνει δυο συναυλίες στην Κύπρο, ενώ στις 9 Απριλίου θα ταξιδέψει μαζί με τον Κώστα Καραφώτη στην Αυστραλία, όπου θα δώσει τέσσερις συναυλίες.