Δέσποινα Βανδή: Το μασκέ πάρτι γενεθλίων της κόρης της

Η Μελίνα Νικολαΐδη έγινε πέντε χρονών και το γιόρτασε με ένα μασκέ πάρτι το μεσημέρι της Κυριακής. Η κόρη του Ντέμη Νικολαΐδη και της Δέσποινας Βανδή, Μελίνα, «ντύθηκε Χιονάτη και έδειχνε πραγματικά σαν μικρός άγγελος».

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΑΡΙΑ ΠΕΡΔΙΚΕΑ

Όλες οι φίλες και οι φίλοι της 5χρονης πλέον Μελίνας την επισκέφτηκαν για να της ευχηθούν και να της δώσουν τα δώρα. Από τους πρώτους έφτασε ο νονός της, Κώστας Καπετανίδης ντυμένος Κακός Λύκος, ο Ηλίας Κοκκοτός, ο Κλέων Γρηγοριάδης με τη σύζυγό του και την κόρη τους -είναι καλές φίλες με τη Μελίνα-, ο κομμωτής Νίκος Λεουνάκης και ο συνθέτης Τόνι Κονταξάκης.

Η Δέσποινα έδειχνε πολύ συγκινημένη τη στιγμή που η Μελίνα φύσαγε δυνατά τα πέντε κεριά στην εντυπωσιακή τούρτα. «Η μικρή είχε ξυπνήσει από νωρίς το πρωί της ίδιας μέρας και ανυπομονούσε να ξεκινήσει το μασκέ γενέθλιο πάρτι της. Η Δέσποινα, ως τρυφερή μαμά και υποδειγματική σύζυγος, είχε φροντίσει τα πάντα: από τη στολή της Μελίνας, τη διακόσμηση, το φαγητό μέχρι τη μουσική» λέει στο yupi άνθρωπος που παραβρέθηκε στο πάρτι.

Περισσότερες λεπτομέρειες στο OK! που κυκλοφορεί την Τετάρτη!