Ελένη Μενεγάκη: Με τον Παντζόπουλο και τα παιδιά της σε χριστουγεννιάτικο event!

Στο Golden Hall βρέθηκε το απόγευμα της Παρασκευής η Ελένη Μενεγάκη, ως επίτιμη προσκεκλημένη του εμπορικού κέντρου στην εκδήλωση για τη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δένδρου του.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΛΕΙΒΑΔΑΡΑΣ

Η εγκυμονούσα Ελένη Μενεγάκη στο Golden Hall

Η παρουσιάστρια, με εμφανέστατη πλέον τη φουσκωμένη κοιλίτσα της, έφτασε στο εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων νωρίς το απόγευμα, ενώ μαζί της ήταν ο σύντροφός της, Μάκης Παντζόπουλος, τα τρία παιδιά της, Άγγελος, Λάουρα και Βαλέρια, αλλά και ο αδερφός της, Θοδωρής Μισόκαλος.

Η Ελένη Μενεγάκη με τα τρία παιδιά της

Στη σκηνή που είχε στηθεί ανέβηκαν για να τραγουδήσουν, μεταξύ άλλων, ο Κώστας Μαρτάκης και η Θωμαή Απέργη. Μάλιστα η Ελένη Μενεγάκη πόζαρε μαζί με τον νεαρό τραγουδιστή για μια φωτογραφία, που στη συνέχεια εκείνος δημοσίευσε στο Instagram.

Η φωτογραφία που ανέβασε ο Κώστας Μαρτάκης στο instagram

Δες περισσότερες φωτογραφίες:

Ελένη Μενεγάκη: Με φουσκωμένη κοιλίτσα σε χριστουγεννιάτικο event - μαζί της τα παιδιά της και ο Μάκης Παντζόπουλος