Follow us

Ζέτα Μακρυπούλια : O Ρέμος, η εγκυμοσύνη, ο γάμος και o Χολίδης

"Δεν περιμένω από τα περιοδικά να φτιάξουν τη σχέση μου με τον Αντώνη" λέει η Ζέτα Μακρυπούλια σε συνέντευξή της στην εφημερίδα Real News συμπληρώνοντας ότι δεν ξαφνιάστηκε, όταν εκείνος δήλωσε ότι θέλει να κάνει παιδί μαζί της, καθώς το είχαν συζητήσει πολλές φορές, όταν ήταν ζευγάρι. Η ίδια μάλιστα φαίνεται να αισθάνεται άβολα που τον τελευταίο καιρό όλοι συζητάνε για εκείνη περιμένοντας πότε θα επιστρέψει στον πρώην της ή αν είναι έγκυος από τον Χρήστο Χολίδη: "'Εχω στρεσαριστεί από αυτό που συμβαίνει στην προσωπική μου ζωή" αναφέρει χαρακτηριστικά. Για τον πρώην σύντροφό της, Αντώνη Ρέμο, η 30χρονη ηθοποιός τρέφει "θετικά αισθήματα" και μάλιστα τονίζει ότι  δεν το λέει για να φανεί καλή: "Ανεξάρτητα με το τι συμβαίνει, αισθάνομαι ότι είναι η οικογένειά μου". 

Ρέμος-Μακρυπούλια

Η πρωταγωνίστρια της ταινίας Σ.Ε.Ξ (Σούλα Έλα Ξανά) δίνει τη δική της εξήγηση για τις φήμες που την ήθελαν να περιμένει παιδί: "Πρόκειται να γίνω θεία από το μεγαλύτερο αδελφό μου. Νομίζω από κει προήλθε αυτή η παρεξήγηση, γιατί λέγεται Μακρυπούλιας και στο μαιευτήριο δήλωσε το όνομά μας. Περιμένουμε παιδί στην οικογένεια, αλλά όχι από μένα"

Η Ζέτα αρνείται, για άλλη μια φορά, ότι βγαίνει με τον τραγουδιστή Χρήστο Χολίδη: "Αν είχα κάποια σχέση και ήμουν ευτυχισμένη δεν θα είχα κανένα λόγο να το κρύψω". Τέλος, δεν διστάζει να εξηγήσει τη στάση της απέναντι στο γάμο: "Όχι, δεν είμαι κατά. Είμαι κάπου στη μέση. Πλέον το θέμα γάμος δεν είναι στο μυαλό μου όπως ήταν όταν με μεγάλωναν οι γονείς μου. Είναι ένα μυστήριο που διαλύεται πάρα πολύ εύκολα. Κι αυτό το 'για πάντα' (που λέει το μυστήριο) δεν νομίζω ότι ισχύει".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr