Έιμι Γουαϊνχάουζ: «Δε θα τον αφήσω να με χωρίσει»

Η Έιμι ορκίστηκε να μην αφήσει τον Μπλέικ να τη χωρίσει. Παρόλο που εκείνη τον τελευταίο καιρό, ειδικά στις διακοπές της στην Καραϊβική, δήλωνε ερωτευμένη με νέο πρόσωπο και την φωτογράφισαν μαζί του.

ΓΡΑΦΕΙ: ΤΑΣΟΣ ΜΑΣΤΡΟΓΙΑΝΝΗΣ

Ο Μπλέικ Φίλντερ ενώ βρίσκεται ακόμη στη φυλακή προσέλαβε δικηγόρο με σκοπό να προχωρήσει τη διαδικασία του διαζυγίου. Η βρετανική εφημερίδα Sun φιλοξένησε την πρώτη δήλωση της Γουαϊνχάουζ σχετικά με το διαζύγιο. Η διάσημη τραγουδίστρια είπε πως δεν πρόκειται να το δεχτεί. «Ακόμη αγαπώ τον Μπλέικ μου. Δε θα τον αφήσω να με χωρίσει». Όσο για τον Τζος Μπόουμαν, τον 25χρονο παίκτη ράγκμπι και ηθοποιό που ήταν μαζί της στην Καραϊβική, η Είμι είπε πως απλά το ότι αποφάσισε να «περάσει καλά» με κάποιον άλλον χωρίς να σημαίνει πως θέλει να χωρίσει με τον Μπλέικ.


Συνεχίζει λέγοντας πως αγαπά τον Φίλντερ γιατί «είναι ακριβώς σαν εμένα. Ο Μπλέικ είναι η αντρική μου εκδοχή. Ταιριάζουμε απόλυτα. Δε θέλω να επιστρέψω πίσω στην Αγγλία. Θέλω να περιμένω εδώ τον Μπλέικ». Επίσης, δηλώνει πως δεν κάνει πλέον χρήση ναρκωτικών και μιλώντας για τον Μπόουμαν προσθέτει ότι «ο Τζος ήταν αξιαγάπητος. Αλλά ήταν προσωρινό λόγω διακοπών. Εγώ έχω ακόμη τον Μπλέικ μου». Παρά τον όρκο της, η οικογένεια του Φίλντερ ελπίζει ότι το διαζύγιο τελικά θα βγει με τη μητέρα του Μπλέικ να δηλώνει στο περιοδικό People, στις 12 Ιανουαρίου, «Αυτή τη φορά θα συμβεί. Το διαζύγιο θα δρομολογηθεί».