Follow us

Valentino: Καταδικάστηκε για φοροδιαφυγή

Ο διάσημος Ιταλός σχεδιαστής προσπάθησε να εξαπατήσει το ιταλικό δημόσιο, τα οποία μάλιστα προβλέπεται να πληρώσει πολύ ακριβά. Και δεν είναι τρόπος του λέγειν αυτό. 39 εκατομμύρια δολάρια είναι το πρόστιμο που καλείται να πληρώσει αυτός και ο συνεργάτης του στην εφορία, με την κατηγορία της φοροδιαφυγής.

Yupiii
ΓΡΑΦΕΙ: YUPIII
valentino

Σύμφωνα με την ιταλική υπηρεσία, ο σχεδιαστής προσπάθησε να γλιτώσει την πληρωμή φόρων, μετακομίζοντας στο Λονδίνο και δηλώνοντας τη βρετανική πρωτεύουσα ως τόπο διαμονής του, ενώ η επιχείρησή του παρέμεινε στη γειτονική μας χώρα. Βέβαια, η μετακόμιση στην Αγγλία δεν έγινε πρόσφατα, αλλά πριν από δέκα χρόνια.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπό του, ο 72χρονος Valentino «έχει εκπλαγεί με τη θέση του ιταλικού δημόσιου φορέα και θα προβεί στις απαραίτητες ενέργειες». Πάντως, οι φήμες λένε πως το πρόστιμο θα οδηγήσει σε εκτεταμένη έρευνα, ίσως ακόμη και σε ποινή φυλάκισης. Σίγουρα, αν πληρωθεί το πρόστιμο θα τελείωνε χωρίς περεταίρω ταλαιπωρίες και με συνοπτικές διαδικασίες την υπόθεση, αλλά αυτή είναι μία μάλλον ακριβή και ασύμφορη λύση για το σχεδιαστή που ευελπιστεί να λήξει την υπόθεση με κάποιο διαφορετικό τρόπο.

Όποια κατάληξη και να έχει το θέμα, το συμπέρασμα έχει βγει: Με τους Ιταλούς μοιάζουμε πιο πολύ απ' όσο νομίζουμε.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr