
Ταυτόχρονα δεν ξεχνάει τα πατρικά του καθήκοντα, έχει μπει στο στούντιο με τον Δημήτρη Κοντόπουλο για τα τραγούδια της Eurovision, ενώ το X- Factor ολοκληρώνεται στις 30 Ιανουαρίου. Πως καταφέρνει όμως και δείχνει τόσο ξεκούραστος και ανανεωμένος πάνω στη σκηνή του Starz; «Νιώθω πολύ άνετα στη σκηνή και παίρνω μεγάλη ενέργεια από τον κόσμο» λέει. «Η σχέση μου με το κοινό είναι αμφίδρομη, διασκεδάζουμε όλοι μαζί και είμαστε απογειωμένοι μέχρι το πρωί».
Στα τελευταία live του X Factor φέρεται μάλιστα ως έμπειρος παρουσιαστής και δεν διστάζει να διαφωνήσει στον αέρα με την κριτική επιτροπή: «Λέω αυτό που πιστεύω και τίποτα παραπάνω. Και όταν διαφωνώ, πάλι παρεμβαίνω χωρίς όμως να θέλω να περάσω τη δική μου γνώμη. Απλώς, έχω ένα ρόλο μέσα στο παιχνίδι, τον υποστηρίζω, και κυρίως μιλάω για πράγματα που αν μη τι άλλο είναι η δουλειά μου».
Πόσο όμως ανησυχεί για τη θέση που θα φέρει για την Ελλάδα στον διαγωνισμό της Eurovision; «Για τι να φοβηθώ; Επειδή μετά την 3η θέση του 2003 πρέπει για κάποιους να φέρω την πρωτιά; Εγώ το μόνο που μπορώ να εγγυηθώ είναι ότι θα δώσω όλες μου τις δυνάμεις για την καλύτερη εκπροσώπηση της χώρας μου».

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr