«Μου είπαν πως οι πιθανότητες να μείνω έγκυος ήταν μόλις 2%. Οπότε δεν ήταν εύκολο να αποκτήσω τη Σάντεϊ Ρόουζ». Η σταρ ξέσπασε σε κλάματα μόλις αναφέρθηκε στο παιδί, λέγοντας πως ακόμη και το βράδυ ακουμπά το χέρι της στην πλάτη της μικρής για να δει αν αναπνέει. «Κάτι ένιωσα να συμβαίνει σε μένα μόλις γέννησα την κόρη μου και με άλλαξε. Μπορεί να είχα την Μπέλα και τον Κόνορ όταν ήμουν 25 χρονών αλλά τώρα, στα 41 μου, κάτι συνέβη. Κάθε βράδυ που ξυπνάω αναρωτιέμαι αν είναι καλά».
Θεωρεί τον εαυτό της πολύ δημιουργικό γι' αυτό λέει πως δεν πρόκειται ποτέ να άφηνε την ηθοποιία για οποιοδήποτε λόγο. «Δεν μπορώ να καθίσω σπίτι, υπάρχουν πράγματα που ακόμη δεν έχω δείξει. Έχω δημιουργήσει ένα ασφαλές περιβάλλον γύρω μου όπου νιώθω πολύ ήρεμη. Εύχομαι να ζήσω άλλα 40 ή 50 χρόνια και αν αυτό συμβεί, θα παλέψω με νύχια και με δόντια να διατηρήσω την οικογένειά μου σε ηρεμία».
Το ζευγάρι έχει ξεκινήσει ήδη να σκέφτεται τι θα κάνει τα πρώτα του Χριστούγεννα με το παιδί. «Ο Κιθ οδηγούσε τις προάλλες σε ένα δρόμο με πολλά φώτα και άρχισε να γελά γιατί του θύμισε την Disneyland. Κάτι τέτοιο σκέφτομαι και εγώ για το παιδί μας. Άλλωστε της αρέσουν πολύ τα φώτα».
Αυτό που δεν μπόρεσε να εξηγήσει γιατί κάθε ταινία της -μετά το όσκαρ για τις Ώρες- πατώνει στο box office και παίρνει δυσοίωνες κριτικές- προφανώς γιατί οι μύες του προσώπου της δεν μπορούν να κουνηθούν από τα μπότοξ και δεν καταλαβαίνει κανείς τι έκφραση θέλει να πάρει σε κάθε σκηνή!