Follow us

Πάνια-Καρβέλας: Κρίθηκαν ένοχοι

  Το δικαστήριο δεν αθώωσε τελικά σήμερα τον Νίκο Καρβέλα και την Αννίτα Πάνια. Πιο συγκεκριμένα, ο πρώτος κρίθηκε ένοχος σε τρεις από τις τέσσερις κατηγορίες που αντιμετώπιζε (εξύβριση, απείθια και παραβίαση ΚΟΚ) και καταδικάστηκε σε 14 μήνες φυλάκιση με αναστολή. Η σύντροφός του, κρίθηκε ένοχη σε δύο από τις τρεις κατηγορίες και καταδικάστηκε σε 10 μήνες φυλάκιση με αναστολή. Αμέσως μετά το δικαστήριο το ζευγάρι κατευθύνθηκε στις εγκαταστάσεις του Alter με την Αννίτα να ξεσπάει μέσα από την εκπομπή TV Weekend: «Καταδικαστήκαμε γιατί δεν συνεργαζόμαστε με μπάτσους και επικίνδυνους τραμπούκους» είπε ξεκαθαρίζοντας όμως: «Τιμώ, σέβομαι και υμνώ την Αστυνομία. Ταλαιπωρήθηκα γιατί αρνήθηκα να συνεργαστώ με ανθρώπους που κρατούσαν όπλα, μου χτυπούσαν το μανίκι και με τραβούσαν από το μπουφάν». Και συνέχισε: «Δεν είμαι πικραμένη με την απόφαση του δικαστηρίου. Καταλαβαίνω πως οι άνθρωποι που ήταν στην έδρα δεν μπορούσαν να κάνουν διαφορετικά με όλο το κλίμα που υπήρχε. Κάποιοι άνθρωποι έβγαλαν χολή λέγοντας ότι προβάλλαμε την επωνυμία μας.. είμαι ικανοποιημένη και θέλω να πω ότι δεν υπήρξε ποτέ καμιά απειλή από τη μεριά μου».   Η άγρια καταδίωξη και η σύλληψη Όλα ξεκίνησαν το βράδυ της Τετάρτης, όταν το μαύρο Range Rover που οδηγούσε ο Νίκος με συνοδηγό την Αννίτα δεν σταμάτησε σε σήμα αστυνομικών και ανέπτυξε ταχύτητα. Αφού κατάφεραν να τους ακινητοποιήσουν μερικές εκατοντάδες μέτρα μετά, αρνήθηκαν να βγουν από το αυτοκίνητο, με τον -απόφοιτο Νομικής- Νίκο Καρβέλα να φωνάζει ότι το όχημά του είναι άσυλο.   

Καρβέλας -Πάνια

Οι τόνοι ανέβηκαν ακόμα περισσότερο -με φωνές, απειλές και ύβρεις- και στο τέλος το ζευγάρι οδηγήθηκε με χειροπέδες στο αστυνομικό τμήμα Βάρης. Εκεί έσπευσε αμέσως η πρώην σύντροφος του Νίκου Καρβέλα, Χριστίνα Αναγνωστοπούλου με την οποία είχαν ραντεβού για φαγητό στο Ζάχο της Βουλιαγμένης. Στην αρχή μάλιστα δεν την άφηναν να τους δει λέγοντάς της πως δεν γίνονται διακρίσεις για επώνυμους. Το θέμα λύθηκε λίγη ώρα αργότερα, επιτρέποντάς της να τους φέρει φαγητό, αλλά και μαύρα γυαλιά ηλίου για την έξοδό τους από το τμήμα. Ο εκνευρισμός του ζευγαριού συνεχίστηκε βέβαια, επειδή ο κόσμος που ήταν εκεί τους φωτογράφιζε με τα κινητά. Στο πολυτελές SUV έγινε εξονυχιστικός έλεγχος -όπου βρέθηκε περίστροφο, καθώς ο συνθέτης έχει άδεια οπλοφορίας- και στη συνέχεια αφαιρέθηκαν οι πινακίδες.

Το πρωί της Πέμπτης το ζευγάρι οδηγήθηκε -πάντα με χειροπέδες- στη ΓΑΔΑ, και μετά στην Ευελπίδων, καθώς έχουν παραπεμφθεί στον εισαγγελέα για ασέβεια και εξύβριση, ενώ το ίδιο βράδυ τους κάλεσε ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος στην εκπομπή του. «Πήγαινα με 50 χιλιόμετρα την ώρα, πιο σιγά κι από τον παππού μου», είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος Καρβέλας. «Ακούγαμε μουσική και δεν καταλάβαμε ότι οι αστυνομικοί μας έκαναν σήμα να σταματήσουμε. Πολύ συχνά βλέπω αυτοκίνητα δίπλα στο δικό μου, με ανθρώπους που με αναγνωρίζουν και με χαιρετούν ή κάνουν διάφορες χειρονομίες, ακόμη και αστυνομικούς.Όταν το αυτοκίνητο της Αστυνομίας μας προσπέρασε και φρενάρισε εμπρός μας για να μας σταματήσει, νομίσαμε ότι ντελαπάρισε. Είναι ψέμα ότι δεν σταματήσαμε στο κόκκινο, γιατί μόνο οι ηλίθιοι δεν σταματάνε. Μάλιστα, οι ίδιοι οι αστυνομικοί στην κατάθεσή τους είπαν ότι όντως σταμάτησα στο κόκκινο φανάρι».

Σε αντίθεση με όσους ισχυρίστηκαν πως ο Νίκος Καρβέλας επέμενε να έρθει εισαγγελέα, αλλά εμφανίστηκε μόνος του στο αστυνομικό τμήμα, ενώ στη συνέχεια ήταν ιδιαίτερα σκληρός απέναντι σε αυτούς που τον συνέλαβαν: «Θέλω να διωχθούν οι τρεις αστυνομικοί. Δεν κατηγορούμε όλη την Αστυνομία αλλά μόνο τους τρεις που συμμετείχαν στο επεισόδιο. Να τους δω κλεισμένους πίσω από τα σίδερα»

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr