Πήραν τα Στούντιο Φωτιά: Όχι κυριολεκτικά, αλλά από τα δοκιμαστικά που γίνονται κάθε μέρα

Ο Γρηγόρης βρήκε τηλεοπτική παρτενέρ Καιρό τώρα έψαχνε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου την όμορφη ύπαρξη που θα είναι στο πάνελ του στον Όμορφο Κόσμο και τη βρήκε τελικά στο πρόσωπο της φρέσκιας αλλά έμπειρης Νάντιας Μπουλέ .

Όλη αυτή τη περίοδο των τηλεοπτικών μεταγραφών κανένας δεν ήξερε αν η Ευαγγελία Αραβανή θα παραμείνει στο πλευρό του Γρηγόρη αλλά φαίνεται πως τώρα πια το τοπίο ξεκαθάρισε αφού η Νάντια Μπουλέ μάλλον θα βάλει την υπογραφή της για να είναι στο καθημερινό πρωινό του Mega. Η Νάντια ήταν παρουσιάστρια του Life Style στο Alter αλλά μιας και τη θέση της πήρε για του χρόνου η πρώην Σταρ Ελλάς Δούκισσα Νομικού , άνοιξε τα φτερά της και φυσικά ανέβηκε κατηγορία.

Όσο για το πρωινό του απέναντι καναλιού ANT1 ακούγονται έντονα οι φήμες ότι οι δυο κεντρικοί παρουσιαστές , Νίκος Μουτσινάς και Κατερίνα Ζαρίφη , το μόνο κοινό που έχουν μεταξύ τους είναι το χιούμορ και η εκπομπή τους, αφού σε όλα τα άλλα φαίνεται να διαφωνούν έντονα.

Στο πρωινό του Σαββατοκύριακου του Alpha η Ναταλία Γερμανού συνεχίζει να φτιάχνει την ομάδα των φίλων της που θα τη πλαισιώνει, μεταξύ των οποίων ακούγεται ότι θα είναι και ο πρώην της Ναταλίας, Θάνος Καλλίρης.