Follow us

Βραβεία Όσκαρ 2013: Οι καλύτερες φωτογραφίες της μεγάλης βραδιάς

Η 58η τελετή απονομή των Βραβείων Όσκαρ ολοκληρώθηκε με επιτυχία για ακόμη μία χρονιά στο Dolby Theatre (πρώην Kodak Theatre) του Λος Άντζελες. Φυσικά, πρωταγωνιστές της βραδιάς ήταν οι μεγάλοι νικητές, αλλά και οι διάσημοι καλεσμένοι που έκαναν εντυπωσιακές εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί. Και αυτά είναι τα καλύτερα φωτογραφικά στιγμιότυπα της βραδιάς:

Βραβεία Όσκαρ 2013
Βραβεία Όσκαρ 2013

Η υποψήφια για το βραβείο Β' Γυναικείου Ρόλου, Έιμι Άνταμς, κάνει μια εντυπωσιακή είσοδο στο κόκκινο χαλί, με δημιουργία Oscar de la Renta.

Βραβεία Όσκαρ 2013 - εικόνα 2

Το φόρεμα που επελέξε η Αν Χάθαγουεϊ ήταν ο αδιαμφισβήτητος πρωταγωνιστής του κόκκινου χαλιού στα social media, αφού οι... ρώγες της ηθοποιού απέκτησαν ακόμα και τον δικό τους λογαριασμό στο twitter, όπως ακριβώς είχε συμβεί πέρυσι με το πόδι της Αντζελίνα Τζολί.

Βραβεία Όσκαρ 2013 - εικόνα 3

Η στιγμή της εισόδου της Τζένιφερ Άνιστον στο Dolby Theatre. Δεξιά της, την περιμένει να ποζάρει για ακόμα μια λήψη στους φωτογράφους, ο αρραβωνιαστικός της, Τζάστιν Θερό.

Βραβεία Όσκαρ 2013 - εικόνα 4

O Τσάνινγκ Τατούμ ακουμπά τρυφερά το χέρι του στην κοιλιά της εγκυμονούσας συζύγου του, Τζένα Ντιούαν.

Βραβεία Όσκαρ 2013 - εικόνα 5

Η Κρίστεν Στιούαρτ περπάτησε στο κόκκινο χαλί με πατερίτσες, ωστόσο πόζαρε στους φωτογράφους χωρίς αυτές.Όπως έγινε γνωστό, η νεαρή ηθοποιός είχε κοπεί με ένα γυαλί στη φτέρνα του ενός ποδιού της.

Βραβεία Όσκαρ 2013 - εικόνα 6

Η Τζέσικα Τσάστεϊν δέχεται βοήθεια ώστε το φόρεμά της να δείχνει άψογο για τις φωτογραφίες στο κόκκινο χαλί.

Βραβεία Όσκαρ 2013 - εικόνα 7

Στιγμιότυπο από το κόκκινο χαλί: Οι φωτογράφοι φωνάζουν συνεχώς, με το μικρό τους όνομα, τους διάσημους, ώστε εκείνοι να γυρίσουν προς τον φακό και τους χαρίσουν ένα καλό πλάνο. Στο κέντρο του χαλιού, στο συγκεκριμένο στιγμιότυπο, ο Χιου Τζάκμαν με τη σύζυγό του.

Βραβεία Όσκαρ 2013 - εικόνα 8

Ακόμα ένα εντυπωσιακό ζευγάρι: O Τζορτζ Κλούνεϊ μαζί με τη σύντροφό του, Στέισι Κίμπλερ, ποζάρουν στο κόκκινο χαλί, λίγο πριν μπουν στο Dolby Theatre.

Βραβεία Όσκαρ 2013 - εικόνα 9

Η άτυχη στιγμή της Τζένιφερ Λόρενς, όταν, πηγαίνοντας να παραλάβει το βραβείο της, σκόνταψε στις σκάλες. Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, έκανε χιούμορ αναφέροντας στο κοινό, που τη χειροκροτούσε όρθιο: "Ξέρω ότι με χειροκροτείτε επειδή νιώθετε άσχημα που μόλις έπεσα, και αυτό με κάνει να νιώθω πολύ αμήχανα, αλλά σας ευχαριστώ!".

Βραβεία Όσκαρ 2013 - εικόνα 10

Η Αν Χάθαγουεϊ και η Τζένιφερ Λόρενς συνομιλούν στα παρασκήνια της λαμπερής εκδήλωσης

Βραβεία Όσκαρ 2013 - εικόνα 11

Οι παραγωγοί του ντοκιμαντέρ μικρού μήκους Inocente, Σεν Φιν και Άντρε Μιξ, ανταλάσσουν ένα παθιασμένο φιλί.

Βραβεία Όσκαρ 2013 - εικόνα 12

Η Τζένιφερ Λόρενς σε μια αστεία στιγμή στο press room, λίγο μετά την απονομή.

Βραβεία Όσκαρ 2013 - εικόνα 13

Οι μεγάλοι νικητές της βραδιάς: Ντάνελ Ντέι Λιούις, Τζένιφερ Λόρενς, Αν Χάθαγουεϊ και Κρίστοφ Βαλτς

Βραβεία Όσκαρ 2013 - εικόνα 14

Η Αν Χάθαγουέι με το χρυσό αγαλματίδιο ανα χείρας, στέλνει ένα τελευταίο φιλί στους φωτογράφους, αποχωρόντας από το press room.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα