Follow us

SAG Awards 2013: Οι μεγάλοι νικητές της βραδιάς

Το βράδυ της Κυριακής πραγματοποιήθηκαν στο Shrine Exposition Center του Λος Άντζελες τα Βραβεία του Σωματείου Ηθοποιών ή αλλιώς Βραβεία SAG.

Ντάνιελ Ντέι Λούις με SAG βραβείο  (3)

Οι υποψήφιοι ηθοποιοί περπάτησαν από νωρίς στο κόκκινο χαλί της εκδήλωσης, ενώ περίμεναν με ανυπομονησία την ανακοίνωση των νικητών.

SAG Awards 2013

Ντάνιελ Ντέι Λιούις

Η φετινή επιλογή των νικητών δεν δημιούργησε μεγάλη εντύπωση καθότι η ταινία «Λίνκολν» έκανε και πάλι τη διαφορά. Για την ακρίβεια, ο Ντάνιελ Ντέι Λιούις κατέκτησε το Βραβείο Α’ Ανδρικού Ρόλου ενώ το Βραβείο Β’ Ανδρικού Ρόλου απέσπασε ο συμπρωταγωνιστής του, Τόμι Λι Τζόουνς.

SAG Awards 2013 - εικόνα 2

Αν Χαθαγουέϊ

Στις αντίστοιχες γυναικείες κατηγορίες, η Τζένιφερ Λόρενς έφυγε με ακόμα ένα βραβείο για τον ρόλο της στην ταινία «Silver Linings Playbook», ενώ το βραβείο του Β’ Γυναικείου Ρόλου απονεμήθηκε στην Αν Χαθαγουέϊ για την ερμηνεία της στην ταινία «Οι Άθλιοι».

SAG Awards 2013 - εικόνα 3

Μπεν Άφλεκ


Η ταινία του Μπεν Άφλεκ «Argo» κέρδισε τη σημαντική διάκριση της Καλύτερης Ερμηνείας από το καστ συνολικά, συνεχίζοντας την επιτυχημένη διαδρομή της στις απονομές της φετινής χρονιάς.

SAG Awards 2013 - εικόνα 4

Άλεκ Μπόλντουιν

Στα τηλεοπτικά βραβεία, ο Άλεκ Μπόλντουιν και η Τίνα Φέι απέσπασαν τα βραβεία Καλύτερου Άνδρα και Γυναίκας Ηθοποιού σε Κωμική Σειρά για τη συμμετοχή τους στη σειρά «30 Rock» ενώ ο Μπράιαν Κράνστον βραβεύτηκε ως ο Καλύτερος Ηθοποιός σε Δραματική Σειρά για τη σειρά «Breaking Bad».

SAG Awards 2013 - εικόνα 5

Κλερ Ντέινς

Η αντίστοιχη γυναικεία κατηγορία Καλύτερη Ηθοποιός σε Δραματική Σειρά ανέδειξε νικήτρια την Κλερ Ντέινς για τον ρόλο της στην επιτυχημένη σειρά «Homeland», ενώ το Βραβείο για το Καλύτερο Καστ σε Δραματική Σειρά απέσπασε η σειρά «Dowton Abbey» και το Καλύτερο Καστ σε Κωμική Σειρά το «Modern Family».

SAG Awards 2013 - εικόνα 6

Τζούλιαν Μουρ

Η Τζούλιαν Μουρ, τέλος, αποχώρησε κρατώντας το βραβείο Καλύτερη Ηθοποιός σε Τηλεταινία ή Μίνι Σειρά για τη συμμετοχή της στη σειρά «Game Change». Βραβείο για τη συνολική του προσφορά πήρε ο 87χρονος ηθοποιός Ντικ Βαν Ντάικ.

Δες περισσότερες φωτογραφίες:

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα