Follow us

Σταμάτης Κραουνάκης: Τα σχόλια για τον Κωστόπουλο, την Πάολα και τον Μανώλη Καψή

Σε μία χειμαρρώδη συνέντευξη για τη σημερινή κατάσταση στην Ελλάδα, την οικονομία, τη σημερινή εικόνα της μουσικής αλλά και την προσωπικότητά του, ο κορυφαίος Έλληνας συνθέτης μίλησε στον Τάσο Τρύφωνος και στην εκπομπή «Τετ α τετ» του Ραδιοφωνικού Ιδρύματος της Κύπρου, μεταξύ άλλων και για την Πάολα, τον Πέτρο Κωστόπουλο, αλλά και τον σάλο που είχε δημιουργηθεί με τα tweets του Μανώλη Καψή για την Χαρούλα Αλεξίου και τη Δήμητρα Γαλάνη.

Σταμάτης Κραουνάκης
Για την Πάολα και το «life style του Κωστόπουλου»: «Εννοείται πως θα έδινα τραγούδια στην Πάολα! Είναι η συγκλονιστικότερη λαϊκή τραγουδίστρια των ημερών μας. Δεν με ενδιαφέρει τι λέει ή ποιος της κάνει τα video clip -καθόλου δεν με αφορά αυτό-, με αφορά ότι αυτή η φωνή είναι μια σημαντική φωνή. Τέλος. Όλα τα υπόλοιπα είναι θέμα του τι κιλότα φοράει ο καθένας. Αν την πήρες την κιλότα από το Αιγάλεω ή αν την πήρες απ το Κολωνάκι δεν με αφορά, γιατί εγώ δεν θα τη δω την κιλότα. Εμένα αυτό που με αφορά είναι τι θα πάρει η ψυχή μου. Γιατί όλο αυτό το σύστημα που πάει στα Μέγαρα, στις Λυρικές, όλοι αυτοί οι τζαμπατζήδες των media, όλο αυτό το ημιεγγράματο, όλο αυτό το ανακυκλωμένο δεν έχει να προσφέρει τίποτα. Ένα έχω να σας πω: Στο δρόμο θα γραφτούν τα καινούργια έργα. Και στο δρόμο θα παιχτούν. Στα υπόγεια θα ξαναγεννηθούν τα καινούργια. Αυτό που ονόμασε όλο το καταραμένο life style του Κωστόπουλου -που, δόξα τω Θεώ κατέρρευσε για πάντα και μην το ξαναδούμε μπροστά μας- αυτή τη στιγμή δεν μπορεί να ξαναμαζευτεί. Τέλος. Καταρρέει ο καπιταλισμός. Πάρτε το χαμπάρι!».

Για τα όσα έγραψε ο Μανώλης Καψής στο twitter για Αλεξίου - Γαλάνη: «Λυπάμαι για ένα πράγμα. Γιατί ο Καψής είναι από μία δημοκρατική οικογένεια -και όλοι μπαίνουν στην ευκολία με αυτά τα σκατοtwitter και τα facebook, όπως ξυπνήσει, ό,τι του φανεί του μουρλοστεφανή να το γράψει- αλλά, από την άλλη, αφήστε τους πυλώνες ήσυχους! Δεν έχουμε και πολλά “ακριβά” πράγματα. Τώρα τι να συζητήσουμε; Πόσοι έπαιρναν 50 συναυλίες κάθε Καλοκαίρι απ' τα υπουργεία και αυτά τα λεφτά δεν ήρθανε ποτέ πουθενά; Το πού φεύγαν τα λεφτά και τι ξενοδοχεία και σπίτια έχουν αγοραστεί στα εξωτερικά από τα λεφτά των Ελλήνων πολιτών; Θα τρελαθούμε τώρα; Μια φορά που μου στέλναν το Σ.Δ.Ο.Ε.-γιατί, όποτε έβριζα το ΠΑ.ΣΟ.Κ, μου έστελναν το Σ.Δ.Ο.Ε σπίτι την άλλη μέρα-, ερχόντουσαν τα παιδιά στα 55 τετραγωνικά, βλέπανε που ζω-έχω και μία τρέλα, κρατάω όλες τις αποδείξεις από το 1981 που ξεκίνησα να έχω λογαριασμό σε τράπεζα, τα έχω όλα σε ένα μπαούλο και μπορεί να δει κανείς τα λεφτά όλης μου της ζωής- και τους έλεγα “ρε παιδιά, εδώ μένω, δεν έχω άλλο περιουσιακό στοιχείο”, την τρίτη φορά τους είπα “πηγαίνετε και πιο βόρεια, ανεβείτε πιο πάνω να βρείτε καμιά άκρη, μην έρχεστε εδώ και χάνετε το χρόνο σας” και στο τέλος μου ομολόγησαν ότι ήταν βαλτοί».

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα