Με όλα τα θέματα γύρω από το όνομα του Κωνσταντίνου Αργυρού ασχολήθηκε εκ νέου ο Γιώργος Ευγενίδης, κατά τη διάρκεια της ραδιοφωνικής του εκπομπής στον Alpha.
"Δεν ξέρω, αν θα ξαναπώ τώρα για τον... προδότη, κρίμα θα ήτανε. Κρίμα θα ήτανε γιατί με πήραν και μου λένε ‘μην είσαι πολύ σκληρός μαζί του, είναι καλό παιδί’. Για τον Αργυρό λέω τώρα, είναι καλό παιδί” είπε αρχικά με χιουμοριστική διάθεση. Ωστόσο, ο γνωστός δημοσιογράφος συνέχισε λέγοντας: "Εγώ δεν είπα ότι είναι κακό παιδί, δεν το ξέρω αν είναι καλό παιδί ή κακό παιδί. Ότι είναι προδότης είπα, είναι άλλο το ένα, άλλο το άλλο. Υπάρχουν και καλόψυχοι προδότες, μπορεί να τους αναγκάζει η ζωή” αναφερόμενος φυσικά στη στάση του τραγουδιστή απέναντι στην αποπομπή της Κίμπερλι Γκίλφοϊλ από τη θέση του Αμερικανού πρέσβη στη χώρα μας.
”Επίσης, επαναφέρω την πρότασή μου -την οποία την έχω ξανακάνει σε πρώτερη εκπομπή και με αυτό θα πάω σε τραγούδι. Είδα εχθές τον Μπογδάνο, ο οποίος συνομιλεί από ό,τι κατάλαβα με τον Καρβέλα. Μόνο ο Κωνσταντίνος (Μπογδάνος) έχει αυτή την ψυχική αντοχή μάλλον, έκανε και συνέντευξη μαζί του, Παναγία μου και Χριστέ μου, τι περνάει ο άνθρωπος τώρα για να κάνει μια εκπομπή τώρα, δηλαδή αυτά είναι πολύ σκληρά, βαριά πράγματα” σχολίασε στη συνέχεια, επισημαίνοντας: "Ο Κωνσταντίνος που έχει μείνει λοιπόν να μιλάει με τον Καρβέλα ...κύκλος Καρβέλα... είπε χθες στην εκπομπή του στο OPEN ότι ο Καρβέλας έκανε εξώδικο, καινούριο εξώδικο στη Βίσση, γιατί έχει δέκα τραγούδια που της έχει γράψει για τον καινούριο της δίσκο, από τη δισκογραφική την καινούρια στην οποία έχει πάει η κυρία Βίσση και δεν της δίνει άδεια να πει τα δέκα τραγούδια”.
”Μήπως αυτά τα δέκα τραγούδια να τα πει ο Αργυρός που είναι σίγουρο ότι θα πληρώσει; Τόσα λεφτά έχει βγάλει από τις συναυλίες” είπε ειρωνικά on air.
Ο @g_evgenidis καθημερινά 11:00-12:00 στον Alpha Radio 98.9! Συντονιστείτε! https://t.co/ucAWhpTeBX
— Alpha Radio 98.9 (@alpharadio989) October 23, 2026
Μάλιστα, ο Γιώργος Ευγενίδης συνέχισε καυστικά λέγοντας: "Επειδή και ο ένας είναι παραδόπιστος και ο άλλος είναι παραδόπιστος, μήπως τα βρούνε και κάνουν ένα δίσκο... Ας πούμε να το πουν, "τριάκοντα αργύρια” το δίσκο, λέω εγώ, που ταιριάζει με τον κύριο Αργυρό - να το πούμε κάπως έτσι. Ωραίο δεν θα ήταν αυτό; "Τριάκοντα αργύρια, στίχοι- μουσική Νίκος Καρβέλας, ερμηνεύει ο Κωνσταντίνος Αργυρός. Και Ιούδας και Αργυρός, τραγούδι...”.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr