Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής "Super Κατερίνα" έκανε η Βίκυ Πρωτογεράκη αναφορικά με τη φραστική επίθεση που έκανε ο Πέτρος Φιλιππίδης εναντίον του Σπύρου Μπιμπίλα, μέσα στη δικαστική αίθουσα. Η ίδια στάθηκε στο πλευρό του ηθοποιού και σκηνοθέτη, σημειώνοντας πως τα τελευταία χρόνια ο Πέτρος Φιλιππίδης έχει ταλαιπωρηθεί πολύ.
Τι δήλωσε η Βίκυ Πρωτογεράκη
Πιο συγκεκριμένα, η Βίκυ Πρωτογεράκη τόνισε: "Θεωρώ ότι ήθελε πάρα πολύ καιρό να πει κάποια πράγματα ο Πέτρος. Ήταν φυσικό και επόμενο κάποια στιγμή να εκφραστεί, έτσι όπως εκφράστηκε γιατί έχει αγανακτήσει. Έχει απόλυτο δίκιο να αντιδρά έτσι, γιατί έχει ταλαιπωρηθεί πάρα πολύ. Έχει χάσει δουλειές. Ο άνθρωπος είναι σε μια κατάσταση που δεν του αξίζει. Και όταν θεωρείς κάποιον φίλο σου, κι αυτός ο φίλος σου τελικά στρέφεται εναντίον σου, ενώ τον έχεις βάλει σαν μάρτυρα υπεράσπισης, είναι φυσικό και επόμενο να αγανακτήσεις"
Διεκόπη η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη μετά την επίθεσή του στον Σπύρο Μπιμπίλα: "Γελοίε. Είσαι ένα ανέκδοτο"
Διεκόπη η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη, σχετικά με τη μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση που κατέθεσε ο ηθοποιός στην πρώτη καταγγέλλουσα, αναφορικά με τις υποθέσεις βιασμών και απόπειρας βιασμών για τις οποίας έχει δικαστεί. Τη στιγμή, μάλιστα, που ο Σπύρος Μπιμπίλας έκανε την κατάθεσή του, ο Πέτρος Φιλιππίδης εξαπόλυσε σφοδρή επίθεση εναντίον του, με αιχμηρούς χαρακτηρισμούς.
Η λεκτική επίθεση του Πέτρου Φιλιππίδη
Όπως σημειώθηκε στην εκπομπή "Χαμογέλα και Πάλι!" τη στιγμή που ο Σπύρος Μπιμπίλας κατέθεσε ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης είχε εκδιωχθεί από το θέατρο "Κάτια Δανδουλάκη" λόγω της ανάρμοστης συμπεριφοράς του στη Λένα Δροσκάκη, ο ηθοποιός και σκηνοθέτης, φανερά εκνευρισμένος είπε στον Σπύρο Μπιμπίλα:
"Είσαι καραγκιόζης. Δεν ντρέπεσαι λίγο; Θα έπρεπε να ντρέπεσαι γελοίε και ότι διαδίδεις κουτσομπολιά από εδώ και από εκεί. Είσαι ένα ανέκδοτο. Συνεργαζόμουν μαζί σου και σε έκανα παρέα, γιατί σε λυπόμουν. Δεν έχω κάνει τίποτα".
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr