Η Κατερίνα Καινούργιου μιλά για τα απογεύματά της με την κόρη της: "Χθες επειδή είχε χάλια καιρό..."

Όσα ανέφερε η Κατερίνα Καινούργιου

ΓΡΑΦΕΙ: YUPIII TEAM

Στον τρόπο που περνά την καθημερινότητά της με την κόρη της, Ξένια, αναφέρθηκε η Κατερίνα Καινούργιου στην έναρξη της εκπομπής της, με την παρουσιάστρια να σημειώνει πως η μικρή Ξένια έχει ξεκινήσει το baby swimming, ωστόσο χθες έκαναν απλά βόλτα σε εμπορικό κέντρο, λόγω καιρού.

Η Κατερίνα Καινούργιου μιλά για την κόρη της

Ειδικότερα, στην έναρξη της εκπομπής του Alpha ο Στέφανος Κωνσταντινίδης ανέφερε στην Κατερίνα Καινούργιου: "Κρύο αλλά πήγατε χθες για το πρώτο σας μπάνιο στην πισίνα, είδα. Η Ξένια".

Η ίδια με απορία απάντησε: "Όχι δεν πήγε καν. Βόλτα πήγε. Που το είδες το νερό καλέ;" και ο δημοσιογράφος σημείωσε πως "Είδα πισίνα. Τον Παναγιώτη Κουτσουμπή με την Ξένια σε φωτογραφία και πίσω πισίνα".

Με τη σειρά της, η οικοδέσποινα της "Super Κατερίνα" σημείωσε ότι "Ήμασταν στο εμπορικό και μάλλον μπερδεύτηκες. Εκτός κι αν είδες κάτι παλιό. Χθες επειδή είχε χάλια καιρό κάναμε βόλτες απλά. Η Ξένια κάνει τα μπάνια της, μια χαρά. Αλλά όχι χθες".