Follow us

Πρεμιέρα για τον Πέτρο Κουσουλό με τη "Νύχτα Αποκαλύψεων" –Η εμφάνιση πρώην εργαζομένης της Καρνεάδου

"Ανησυχούσαμε ότι θα συμβεί θάνατος"

Ο Πέτρος Κουσουλός στη Νύχτα Αποκαλύψεων

Με την υπόθεση του θανάτου του Γιώργου Μαζωνάκη ασχολήθηκε η πρώτη εκπομπή της "Νύχτας Αποκαλύψεων" με τον Πέτρο Κουσουλό, η οποία προβλήθηκε το βράδυ της Τετάρτης 14 Οκτωβρίου. Ανάμεσα στα πρόσωπα που μίλησαν για την υπόθεση ήταν και η Κυβέλη Δραγούμη, η οποία είχε εργαστεί στο παρελθόν στον χώρο της γιατρού που βρίσκεται στο επίκεντρο της έρευνας.

Η πρώην εργαζόμενη περιέγραψε την εμπειρία της από την περίοδο που βρισκόταν εκεί, μεταφέροντας όσα είχε παρατηρήσει σχετικά με τη λειτουργία του χώρου, τη διαχείριση των εξετάσεων και τις διαδικασίες στις οποίες υποβάλλονταν οι ασθενείς.

Η εικόνα του χώρου και όσα θυμάται από τη συνεργασία της

Η Κυβέλη Δραγούμη δεν έκρυψε τη συναισθηματική της φόρτιση βλέποντας στις ειδήσεις έναν χώρο στον οποίο είχε περάσει μεγάλο μέρος της καθημερινότητάς της να συνδέεται πλέον με μια υπόθεση δολοφονίας.

"Είναι άσχημο να βλέπεις τον χώρο σου που ζούσες εκεί και καλές στιγμές, να βλέπεις το γραφείο σου στις ειδήσεις για μια δολοφονία. Εγώ κατανοώ ότι έγινε δολοφονία", ανέφερε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, περιέγραψε τον χώρο όπου εργαζόταν, διευκρινίζοντας ότι, κατά τη δική της αντίληψη, περισσότερο παρέπεμπε σε γραφείο παρά σε ιατρείο. Όπως είπε, υπήρχαν προσωπικά αντικείμενα και συλλογές, ενώ η πόρτα ήταν συνήθως ανοιχτή. Παράλληλα, υποστήριξε ότι δεν είχε ακούσει τον γιατρό να λέει κάτι που να της προκαλέσει υποψίες.

Αναφερόμενη στον ρόλο του, σημείωσε ότι δεν χρησιμοποιούσε ο ίδιος τα μηχανήματα, ωστόσο γνώριζε ότι υπήρχαν στον χώρο.

Οι ανησυχίες που είχαν προκύψει και η διαχείριση των εξετάσεων

Η πρώην εργαζόμενη αποκάλυψε ότι η συνεργασία της με τον συγκεκριμένο χώρο διήρκεσε λιγότερο από έναν χρόνο. Όπως ανέφερε, όσο περνούσε ο καιρός, εντείνονταν οι ανησυχίες της ίδιας και άλλων ανθρώπων ότι θα μπορούσε να συμβεί κάποιο θανατηφόρο περιστατικό.

"Δούλεψα εκεί λιγότερο από ένα χρόνο. Από ένα σημείο και μετά ανησυχούσαμε ότι θα συμβεί θάνατος", δήλωσε.

Η ίδια αναφέρθηκε και στα σχόλια που, όπως είπε, δέχεται σχετικά με τη στάση της απέναντι στον γιατρό, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν θεωρεί πως προσπαθεί να τον δικαιολογήσει. Σύμφωνα με τη μαρτυρία της, ο γιατρός παραλάμβανε εξετάσεις, ενώ η γιατρός το έκανε πιο σπάνια. Πρόσθεσε, μάλιστα, ότι δεν προσκόμιζαν όλοι οι ασθενείς τις εξετάσεις τους και ότι, ακόμη και όταν της δίνονταν για σάρωση, δεν ήταν βέβαιο πως είχαν προηγουμένως ελεγχθεί.

"Ο χώρος του γιατρού… Δεν θα τον χαρακτήριζα ιατρείο, όσο γραφείο. Και της κυρίας Γάκα. Του γιατρύ ο χώρος ήταν με συλλογές, με προσωπικά του πράγματα. Συνήθως ήταν με ανοιχτή πόρτα. Δεν άκουσα ποτέ να λέει κάτι παράξενο".

"(...)Δούλεψα εκεί λιγότερο από ένα χρόνο. Από ένα σημείο και μετά ανησυχούσαμε ότι θα συμβεί θάνατος. Με κατηγορούν ότι ξεπλένω τον γιατρό. Ο γιατρός έπαιρνε εξετάσεις, η γιατρός σπάνια. Δεν έφερναν εξετάσεις όλοι της οι ασθενείς. Και να μου τις έδινε να τις σκανάρω αν τους είχε ρίξει μια ματιά. Δεν γινόταν έλεγχος" παραδέχθηκε.

"Μου έκανε εντύπωση πώς είχαμε τόσο κόσμο χωρίς social media. Από στόμα σε στόμα. Ποτέ κανείς δεν μου ζήτησε να κάνει ινουσφαίρεση, τα κανόνιζε μόνη της. Έπειθε τον κάθε ασθενή ότι πρέπει να υποβληθεί σε ινουσφαίρεση. Από ένα σημείο και μετά γινόταν όλο και πιο επίμονη. Τα χρήματα τα πληρωνόταν για την ινουσφαίρεση στο τέλος" κατέληξε.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

 
Διαφήμιση