Follow us

Η Δανάη Μπάρκα ποζάρει με φουσκωμένη κοιλίτσα στην αγκαλιά του Φάνη Μπότση

Οι νέες φωτογραφίες της Δανάης Μπάρκα με φουσκωμένη κοιλίτσα

Yupiii TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΠΑΠΠΑ
Δαναη Μπάρκα έγκυος Φάνης Μπότσης

Νέες φωτογραφίες με φουσκωμένη κοιλίτσα μοιράστηκε η Δανάη Μπάρκα στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram. Η γνωστή ηθοποιός και παρουσιάστρια περιμένει το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της Φάνη Μπότση.

Στις φωτογραφίες που δημοσίευσε, η Δανάη Μπάρκα ποζάρει με φουσκωμένη κοιλίτσα στο πλευρό του αγαπημένου της.

"Λίγο φθινόπωρο στα ρούχα,λίγη καλοκαιρινή σκέψη στο μυαλό για να πάμε αντίθετα στις βροχές,και πολύ λιακάδα στην καρδιά 🍁🤎" έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Η Βίκυ Σταυροπούλου μιλά πρώτη φορά για την εγκυμοσύνη της Δανάης Μπάρκα: "Είναι μια τόσο δική μας στιγμή..."

Ποδαρικό στο καθημερινό "Χαμογέλα και Πάλι!" έκανε η Βίκυ Σταυροπούλου, η οποία αναφέρθηκε -μεταξύ άλλων- στην εγκυμοσύνη της κόρης της, Δανάης Μπάρκα, σημειώνοντας ότι δεν της έχει δώσει κάποια συμβουλή αλλά πως η στιγμή της ανακοίνωσης της εγκυμοσύνης ήταν πολύ προσωπική που δε θα την αποκαλύψει στο κοινό.

Η είδηση της εγκυμοσύνης

Με την κουβέντα να πηγαίνει στην εγκυμοσύνη της Δανάης Μπάρκα, η Σίσσυ Χρηστίδου ρώτησε τη γνωστή πρωταγωνίστρια αν έχει δώσει κάποια συμβουλή στην κόρη της. Η ίδια σημείωσε πως "Δεν είμαι άνθρωπος που δίνω συμβουλές, θεωρώ ότι οι συμβουλές δε μετράνε. Θεωρώ ότι τα παιδιά, γενικά σε όλες τις ηλικίες, κάνουν αυτό που βλέπουν. Και καταλαβαίνουν πολύ περισσότερο από τον καθένα. Οι συμβουλές είναι άχρηστες, νομίζω. Νιώθω πολύ χαρούμενη γιατί είναι η Δανάη χαρούμενη. Δεν το έχω συνειδητοποιήσει. Γελάω που με λες γιαγιά. Η Δανάη έχει πει ατακάρα: Σε έχω ικανή να μου ζητήσεις να το βαφτίσεις".

Σε ερώτηση του Νίκου Συρίγου για το πώς η Δανάη Μπάρκα ανακοίνωσε στην ίδια και στο περιβάλλον τους τα χαρμόσυνα νέα, η Βίκυ Σταυροπούλου απάντησε πως "Δε θα το μάθεις ποτέ. Αυτό είναι μια τόσο δική μας στιγμή, που δεν είναι για να τη μοιραστούμε. Καταλαβαίνω κι εσείς τη δουλίτσα σας κάνετε... Τα εν οίκω μη εν δήμω. Είμαι χαρούμενη, ευτυχισμένη και εύχομαι να πάνε όλα καλά".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

 
Διαφήμιση