Για την υπόθεση του θανάτου του Γιώργου Μαζωνάκη μίλησε ο Θοδωρής Αθερίδης στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και στον Θανάση Αναγνωστόπουλο. Ο γνωστός ηθοποιός ήταν καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής "Studio στις 3".
Αναλυτικότερα, ο Θοδωρής Αθερίδης δήλωσε: "Θα σου πω κάτι για την προσέγγιση που κάνω ψυχικά. Όλο αυτό που έγινε με τον Γιώργο Μαζωνάκη και με τους γιατρούς... Όταν άκουσα ότι αυτή η γυναίκα (σ.σ η γιατρός) είπε "να περάσω λίγο από το σπίτι μου, μυρίζουν οι μασχάλες μου, να κάνω ένα μπάνιο" ενώ την πήγαιναν φυλακή, αντιλήφθηκα ότι αυτή η γυναίκα, με όλα αυτά τα λεφτά που έχουν βγάλει, που έμαθαν να τα βγάζουν τόσο εύκολα, είχε μάθει σε έναν άλλον τρόπο ζωής, σε ένα άλλο σύμπαν. Το πόσο σκληρό είναι το ότι αυτή μπήκε σε ένα κελί δεν μπορούμε να το διανοηθούμε.
Το έχει πει πάλι ο Ευριπίδης στον "Μενέλαο" στην "Ελένη" που λέει "ο καλομαθημένος δεν μπορεί, υποφέρει πάρα πολύ". Λέει αλήθεια, δεν λέει ψέματα. Ένας άνθρωπος που μπαινοβγαίνει στις φυλακές, δεν του λέει κάτι να μπει μία ακόμα φορά. Μία κυρία του Κολώνακίου, η οποία δεν πρέπει να είχε και συνείδηση του πόσο επικίνδυνο είναι αυτό που κάνει, αφού το έκανε και στην κόρη της! Νόμιζε ότι είναι παιχνίδι! Αν σου πω ότι μπαίνω στη διαδικασία να ταυτιστώ μαζί της... Αυτό το πράγμα δεν είναι συμπόνια, είναι αυτοματισμός, πες ότι μπαίνω στη διαδικασία από κεκτημένη ταχύτητα σαν ηθοποιός".
Γιώργος Λιάγκας: "Είναι σοκαριστικό. Περνάω από το σπίτι του Μαζωνάκη και ακόμα..."
Μια μικρή αναφορά για το τι συμβαίνει με το σπίτι του Γιώργου Μαζωνάκη, έκανε ο Γιώργος Λιάγκας το πρωί της Δευτέρας (12/10) μέσα από το "Πρωινό" σημειώνοντας πόσο σοκαριστικό είναι να βλέπει ακόμα αναμμένο το φως στο δωμάτιο του αείμνηστου τραγουδιστή, καθώς το σπίτι παραμένει σφραγισμένο.
Ειδικότερα, ο Γιώργος Λιάγκας σημείωσε πως "Θέλω να πω κάτι για το σπίτι του, επειδή έχουν ακουστεί βλακείες… Εγώ ακόμα πηγαίνω στο σπίτι του Γιώργου Μαζωνάκη, στη Βούλα, και ακόμα υπάρχουν λουλούδια έξω από το σπίτι και ακόμα είναι αναμμένο το φως στο δωμάτιο του Γιώργου Μαζωνάκη… Δεν έχει πάει κανείς να το κλείσει. Είναι σφραγισμένο το σπίτι. Είναι σοκαριστικό αυτό. Πάω βράδυ και στο πάνω μέρος που είναι το δωμάτιο του Γιώργου, βλέπω το φως που καίει. Το βλέπω και είναι σοκαριστικό".
Επιπλέον, υπογράμμισε ότι "Έχει ακουστεί ότι ο ιδιοκτήτης του σπιτιού -γιατί ήταν νοικιασμένο- έχει ζητήσει από την οικογένεια το ενοίκιο που δεν έχει καταβληθεί. Αυτό δεν ισχύει. Προφανώς ο ιδιοκτήτης έχει σεβαστεί ότι πέθανε ένας άνθρωπος, δεν έχει ζητήσει τίποτα από την οικογένεια και σας το λέω ξεκάθαρα. Το μόνο που κάνει ο άνθρωπος είναι να πηγαίνει στην αστυνομία και να παρακαλάει να ξεσφραγιστεί το σπίτι, για να το πάρει, να το καθαρίσει, να πάρουν και οι δικοί του τα πράγματα και να το ενοικιάσει ξανά".