Στο Εδιμβούργο ταξίδεψε ο Άγγελος Λάτσιος, ο γιος της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου. Ο ίδιος επισκέφθηκε την αδερφή του, τη Λάουρα Λάτσιου, η οποία βρίσκεται εκεί για σπουδές.
Πριν από λίγο, ο Άγγελος Λάτσιος δημοσίευσε ένα φωτογραφικό άλμπουμ από το ταξίδι του στην πρωτεύουσα της Σκωτίας. Σ' ένα από τα στιγμιότυπα βλέπουμε τον Άγγελο Λάτσιο να ποζάρει μαζί με τη Λάουρα Λάτσιου, έχοντας καλύψει με blur το πρόσωπο της αδερφή του.
Η πρωτότοκη της Ελένης Μενεγάκη έχει επιλέξει συνειδητά να κρατά χαμηλό προφίλ, αποφεύγοντας τα φώτα της δημοσιότητας.
Η Ελένη Μενεγάκη στην Άνδρο σε σπάνια φωτογραφία με τον Μάκη, τον Άγγελο και τον αδελφό της, Θοδωρή
Η Ελένη Μενεγάκη επέστρεψε στα social media και μοιράστηκε ένα σπάνιο οικογενειακό στιγμιότυπο.
Η διάσημη παρουσιάστρια που απέχει τα τελευταία χρόνια από την τηλεόραση μετά την ολοκλήρωση της πορείας της στην καθημερινή τηλεόραση με την εκπομπή "Ελένη" υποδέχτηκε τον Οκτώβριο στην αγαπημένη της Άνδρο, έχοντας στο πλευρό της τους άνδρες της ζωής της.
Στην ανάρτησή της, η Ελένη Μενεγάκη ποζάρει μαζί με τον Μάκη Παντζόπουλο, τον γιο της, Άγγελο Λάτσιο και τον αδερφό της, Θοδωρή Μισόκαλο, με τον οποίο σπάνια φωτογραφίζονται μαζί, αφού εκείνος έχει αποτραβηχθεί από τα φώτα της δημοσιότητας τα τελευταία χρόνια.