Κατερίνα Καινούργιου: "Με τον Γονίδη και τα δύο ήταν άσχημα συμβάντα - Καλύτερα ο καλλιτέχνης να τραγουδάει και να αποχωρεί"

Το σχόλιο της Κατερίνας Καινούργιου για τον Σταμάτη Γονίδη

ΓΡΑΦΕΙ: YUPIII TEAM

Τη συνέντευξη που παραχώρησε ο Σταμάτης Γονίδης στη Μάγδα Τσέγκου, στην οποία ο τραγουδιστής τόνισε ότι δεν είναι φασίστας αλλά αρτίστας, σχολίασαν στη "Super Κατερίνα", με την Κατερίνα Καινούργιου να υπογραμμίζει ότι τα δύο περιστατικά με τα οποία ο καλλιτέχνης ήρθε πρόσφατα στη δημοσιότητα ήταν άσχημα.

Οι τοποθετήσεις στη "Super Κατερίνα"

"Γενικά, ας μη μιλάει, ας μην χαιρετάει από την πίστα. Την πρώτη φορά, με την Άντζελα Δημητρίου, χαιρέτησε τον άλλον τον άνθρωπο και είπε αυτό που είπε (σ.σ για τον θάνατο Μαζωνάκη), που δεν είναι χιούμορ. Είπε μετά αυτό στον Κασιδιάρη. Ας βγαίνει, ας τραγουδάει, να λέει "ευχαριστώ, καλό ΣΚ” και να γυρνάει σπίτι του" είπε αρχικά ο Χάρης Χρονόπουλος, με την Κατερίνα Καινούργιου να υπογραμμίζει πως "Είναι ένας καλλιτέχνης που ανεβαίνει πάνω στην πίστα και σχολιάζονται αυτά που λέει. Και τα δύο ήταν πολύ άσχημα συμβάντα. Τον θαυμάζουμε ως καλλιτέχνη, δεν αλλάζει αυτό".

Με τη σειρά του, ο Στέφανος Κωνσταντινίδης τόνισε ότι "Εμένα αυτό με τον Κασιδιάρη με στεναχώρησε πάρα πολύ. Ο κόσμος ακολουθεί τον Σταμάτη, παραδειγματίζεται από αυτόν. Δεν μπορεί να μην ξεκαθαρίζουμε ότι ο φασίστας είναι και θα παραμείνει για μια ζωή φασίστας. Δεν είναι ίωση, που ένας φασίστας παίρνει ένα χάπι και γίνεται λιγότερο φασίστας. Όποιος αγαπάει την πατρίδα του, την Ελλάδα μου, δεν μπορεί να εξυμνεί τον Χίτλερ που ήρθε εδώ, μας υποδούλωσε, μας βασάνισε και δολοφόνησε τους παππούδες μας! Οι φιλοναζί είναι φασίστες. Μια φορά φασίστας, πάντα φασίστας".

Καταληκτικά, η παρουσιάστρια δήλωσε πως "Είναι αυτό που είπε ο Χάρης. Είναι καλύτερα ο καλλιτέχνης πολλές φορές να ανεβαίνει στην πίστα, να τραγουδάει, να μην κάνει κάποιο σχόλιο και στη συνέχεια να αποχωρεί. Αυτή είναι και η άποψη και η δική μου".

Σταμάτης Γονίδης: "Σε όλους αυτούς που έκαναν αυτά τα κακόβουλα σχόλια έχω να πω ότι..."

Ο Σταμάτης Γονίδης παραχώρησε μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στη Μάγδα Τσέγκου και το "Political Stories", με αποσπάσματα των όσων είπε να προβάλλονται στο "Happy Day". Ο γνωστός τραγουδιστής απάντησε τόσο για το on stage σχόλιο που είχε κάνει για τον Γιώργο Μαζωνάκη όσο και για τον χαιρετισμό του στον Ηλία Κασιδιάρη κατά τη διάρκεια που ο ίδιος βρισκόταν στη σκηνή του νυχτερινού κέντρου που εμφανίζεται.

Η τοποθέτηση για τον Γιώργο Μαζωνάκη

Αναφορικά με την ατάκα του: "Εμείς είμαστε καλά, αυτός πέθανε", ο Σταμάτης Γονίδης εξήγησε πως "Το είπα με χιούμορ, γιατί και αυτός να ήταν ζωντανός και να είχε πεθάνει κάποιος άλλος και το έλεγα αυτό, θα γέλαγε ακόμα. Βλέπεις ότι είμαι θλιμμένος και δε θέλω να το δείξω. Πάω να περάσω και με ρωτάς αν είμαι καλά. Εγώ εκείνη τη στιγμή είπα πως είμαι καλά, ο άλλος πέθανε"

Η απάντηση στα αρνητικά σχόλια

Με αφορμή τον χαιρετισμό του στον Ηλία Κασιδιάρη, αποκαλώντας τον "φίλο του" αλλά και τα σχόλια που δέχτηκε ότι είναι φασίστας, ο γνωστός τραγουδιστής τόνισε: "Σε όλους αυτούς που έκαναν αυτά τα κακόβουλα σχόλια έχω να πω ότι εγώ δεν είμαι φασίστας, είμαι αρτίστας"