Γιώργος Λιάγκας: "Η Μεσσαροπούλου δεν έχει το Αλάθητο του Πάπα, μπορεί να λέει και βλακείες καμιά φορά"

Το σχόλιο του Γιώργου Λιάγκα για τις δηλώσεις της Τίνας Μεσσαροπούλου

ΓΡΑΦΕΙ: YUPIII TEAM

Οι δηλώσεις της Τίνας Μεσσαροπούλου για την Ελένη Μενεγάκη απασχόλησαν την ομάδα της εκπομπής "Το Πρωινό".

Η γνωστή δημοσιογράφος ανέφερε στο "Happy Day" πως η Ελένη Μενεγάκη "δείχνει πιο απελευθερωμένα τον Μάκη Παντζόπουλο στα social media μετά τις φήμες χωρισμού που είχαν κυκλοφορήσει την προηγούμενη σεζόν".

Ο Γιώργος Λιάγκας διαφώνησε με τις δηλώσεις της Τίνας Μεσσαροπούλου και δεν δίστασε να το εκφράσει στην ομάδα της εκπομπής του.

"Πάντα δεν ανέβαζε φωτογραφίες με τον Μάκη Παντζόπουλο; Καλά σίγουρα η Τίνα Μεσσαροπούλου δεν έχει το Αλάθητο του Πάπα. Η Τίνα Μεσσαροπούλου μπορεί να λέει και βλακείες καμιά φορά. Πάντα ανέβαζε η Μενεγάκη φωτογραφίες με τον Μάκη Παντζόπουλο" είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

Τίνα Μεσσαροπούλου: "Μετά τις φήμες χωρισμού, η Ελένη Μενεγάκη δείχνει πιο απελευθερωμένα τον Μάκη Παντζόπουλο. Παλιά δεν το έκανε"

Το ταξίδι που πραγματοποιεί αυτές τις μέρες η Ελένη Μενεγάκη, στη Νότια Γαλλία μαζί με τον Μάκη Παντζόπουλο, σχολίασαν το πρωί της Παρασκευής (9/10) στο "Happy Day", με την Τίνα Μεσσαροπούλου να επισημαίνει ότι η παρουσιάστρια δημοσιεύει πιο απελευθερωμένα φωτογραφίες με τον σύζυγό της, έπειτα από τις φήμες διαζυγίου που είχαν κυκλοφορήσει, αλλά και την άμεση διάψευσή τους.

Η τοποθέτηση της Τίνας Μεσσαροπούλου

Αφού προβλήθηκε το σχετικό ρεπορτάζ με το ταξίδι της Ελένης Μενεγάκη, η δημοσιογράφος σχολίασε πως "Πλέον την παρέα της (σ.σ. τον Μάκη Παντζόπουλο) τη δείχνει πιο απελευθερωμένα. Θέλω να πω ότι μετά τις φήμες χωρισμού, που ανάγκασαν και την Ελένη για πρώτη φορά να βγάλει και μια τύπου ανακοίνωση διαψεύδοντας ότι έχει χωρίσει, πλέον βλέπετε ότι με τον Μάκη Παντζόπουλο, με τον σύζυγό της, φωτογραφίζεται και ανεβάζει τις φωτογραφίες. Παλιά δεν το έκανε. Δηλαδή ανέβαζε μόνο τον εαυτό της".

Άμεσα η Σταματίνα Τσιμτσιλή είπε πως "Επειδή πια δεν υπάρχουν τόσοι παπαράτσι ακροβολισμένοι να περιμένουν την κάθε σου στιγμή και δε νιώθει ότι εκτίθεται πάρα πολύ όπως κάποτε... Θυμάσαι ότι κάποτε είχε ένας παπαράτσι βάρδια την Ελένη Μενεγάκη και τα δρομολόγιά της"

Επιπλέον, η Τίνα Μεσσαροπούλου σχολίασε ότι "Στα περιοδικά τότε κυνηγάγαμε την εγκυμοσύνη. Δεν υπήρχε... Νομίζω ότι περισσότερο ιντριγκάρει το γεγονός του διαζυγίου, των φημών"

Με τη σειρά του, ο Δημήτρης Παπανώτας είπε ότι "Μου λείπει από την τηλεόραση. Θα την ήθελα σε ένα βραδινό show".