Στον καναπέ της εκπομπής "Super Κατερίνα" βρέθηκε ο Νίκος Ψαρράς το πρωί της Τετάρτης (7/10) με τον γνωστό πρωταγωνιστή να μιλά για την αγωγή που έχει καταθέσει ο Γιώργος Κιμούλης εναντίον του ίδιου, της Ζέτας Δούκα και της Δώρας Χρυσικού, αλλά και για την οικογενειακή ζωή του με τη σύζυγό του και τον γιο τους.
Η αγωγή του Γιώργου Κιμούλη
Αναφορικά με την αγωγή του Γιώργου Κιμούλη εναντίον του ίδιου, της Δώρας Χρυσικού και της Ζέτας Δούκα, ύψους 750.000 ευρώ, ο Νίκος Ψαρράς σημείωσε ότι "Εκεί δεν μπορώ να πω σχεδόν τίποτα, γιατί πια τον λόγο έχει αναλάβει η Δικαιοσύνη. Δεν είναι μόνο η αγωγή, η οποία θα εκδικαστεί τώρα στις 22 Οκτώβρη, αλλά υπάρχουν και πολλά ποινικά. Πράγματα για τα οποία κατηγορείσαι ή είσαι μάρτυρας, πρέπει να μην τα λες στις εκπομπές αλλά στο δικαστήριο. Δεν μας φτάνουν δέκα εκπομπές αν αρχίσουμε να μιλάμε για αυτά. Όταν είσαι παρών όμως κάπου, πρέπει να λες την αλήθεια σου. Το δικαστήριο είναι εκεί για να κρίνει ποιος λέει την αλήθεια και ποιος συκοφαντεί. Και θα αποφανθεί".
Ο γιος του στη ζωή του
Όσον αφορά το αν άλλαξε η σχέση του με τη σύζυγό του, Έλενα Καρακούλη, όταν ήρθε στον κόσμο ο γιος τους, ο Νίκος Ψαρράς είπε πως "Πιο πολύ δεθήκαμε. Μπορεί να μην έχεις την άνεση και την ελευθερία να ταξιδέψεις, να είσαι ανέμελος. Έχεις πολλές υποχρεώσεις, αλλά είναι ωραίες οι υποχρεώσεις που έχεις. Δεν υπάρχει ωραιότερο πράγμα από το να μεγαλώνεις ένα παιδί", εξομολογήθηκε. Γίνεσαι πιο ευσυγκίνητος. Εγώ το παρατήρησα σε εμένα πολύ στο θέατρο, στο πώς παίζω τους ρόλους. Συγκινούμαι αλλιώτικα από ό,τι πριν. Σε αγγίζουν τα πράγματα αλλιώς".