Κώστας Φραγκολιάς: "Είμαι πολύ στεναχωρημένος για όλο αυτό ανάμεσα στην Άννα Βίσση και τον Νίκο Καρβέλα"

Το σχόλιο του Κώστα Φραγκολιά για την Άννα Βίσση και τον Νίκο Καρβέλα

ΓΡΑΦΕΙ: YUPIII TEAM

Με το ζήτημα που έχει προκύψει ανάμεσα στον Νίκο Καρβέλα και την Άννα Βίσση ξεκίνησε το "Happy Day" της Τετάρτης (7/10), με τον Κώστα Φραγκολιά να δηλώνει το πόσο στεναχωρημένος είναι για την τροπή που έχουν πάρει τα πράγματα ανάμεσα στους δύο καλλιτέχνες, καθώς θυμάται τον τρόπο που λειτουργούσαν όταν ο ίδιος ήταν ζευγάρι με την τραγουδίστρια.

Όσα είπαν Σταματίνα Τσιμτσική και Κώστας Φραγκολιάς

Η παρουσιάστρια της εκπομπής είπε στην αρχή πως "Είναι γεγονός ότι καλλιτέχνες τέτοιου βεληνεκούς δεν τους έχουμε συνηθίσει να έρχονται σε τέτοια δημόσια ρήξη. Μιλάμε για μια αντιπαράθεση πολύ σοβαρή και πολύ έντονη. Χθες είχαμε την ανακοίνωση του Νίκου Καρβέλα, ο οποίος θέλησε με κάποιο δεικτικό τρόπο να αναδείξει κάποια σημεία διαφωνίας με την Άννα Βίσση, την παραγωγή της και έναν δρόμο που έχει πάρει που δεν τον βρίσκει καθόλου σύμφωνο [...] Οι πληροφορίες μας θέλουν την Άννα Βίσση να είναι ιδιαίτερα συντετριμμένη με την τροπή που έχουν πάρει τα πράγματα και το θεωρώ και απόλυτα αναμενόμενο"

Επί του θέματος τοποθετήθηκε και ο Κώστας Φραγκολιάς, δηλώνοντας ότι "Mου κάνει τρομερή εντύπωση, γιατί είναι δύο άνθρωποι που γενικά τα εν οίκω μη εν δήμω και, να πω την αλήθεια, είμαι πολύ στεναχωρημένος για όλο αυτό. Γιατί είναι δύο άνθρωποι που τους εκτιμώ πάρα πολύ, τους έχω ζήσει, με έχουν βάλει σπίτι τους και μου κάνει τρομερή εντύπωση όλο αυτό"