Αλεξάνδρα Παπαγιάννη | "Μου είχαν δώσει χάπι που κόβει την όρεξη - Πολλά μοντέλα κάνουν ουσίες για να είναι αδύνατα"

"Τα περισσότερα μοντέλα έχουν διατροφικές διαταραχές"

ΓΡΑΦΕΙ: YUPIII TEAM

Η Αλεξάνδρα Γιαννοπούλου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή "Καλύτερα Αργά" το βράδυ της Τρίτης και μίλησε ανοιχτά για τη δύσκολη περίοδο που πέρασε με τη διατροφική της συμπεριφορά, αποκαλύπτοντας τα σημάδια που την έκαναν να συνειδητοποιήσει πως κάτι δεν πήγαινε καλά.

Η ίδια αναφέρθηκε στην εμμονή της με τον στόχο των κιλών, αλλά και στα σχόλια που δεχόταν από τους ανθρώπους του περιβάλλοντός της, οι οποίοι ανησυχούσαν για τις διατροφικές της συνήθειες. Παράλληλα, μίλησε για την πίεση που βιώνουν πολλά κορίτσια γύρω από την εικόνα του σώματός τους, ενώ έστειλε το δικό της μήνυμα για τη σχέση με το φαγητό και τη σημασία της φροντίδας του εαυτού μας.

"Είπα πως κάτι πάει λάθος με εμένα και τη διατροφική μου συμπεριφορά, όταν άρχισα να ζαλίζομαι.Υπήρχαν σχόλια από τους δικούς ανθρώπους ότι έτρωγα λίγο, αλλά είχα στο μυαλό μου μόνο τον στόχο που είχα και τα κιλά που ήθελα να φτάσω" ανέφερε.

"Πολλά κορίτσια κάνουν χρήση ναρκωτικών ή δραστικών φαρμάκων που κόβουν την όρεξη ή καπνίζουν πολύ. Μου είχαν δώσει και εμένα μια φορά ένα χάπι λέγοντάς μου πως αδυνατίζει ή βοηθά να κάψω το βραινό μου, αλλά δεν το πήρα. Το φαγητο δεν πρέπει να είναι ενοχή. Είναι απόλαυση" προσέθεσε στη συνέχεια.

"Ξέπερασα το διατροφικό πρόβλημα αλλά και πάλι πρέπει να προσέχω τον εαυτό μου και να έχω πειθαρχία. Αλλά αν θέλω να φάω ένα μέργκερ θα το φάω και ας έχω φωτογράφηση το πρωί. Έχω κι έναν καλό μεταβολισμό στον οποίο ποντάρω. Βέβαια κάνω κ πολύ γυμναστική" κατέληξε.

Ακόμη, αναφορικά με το AI, είπε: "Πολλές εταιρείες έχυν αντικαταστήσει τα μοντέλα, με μοντέλα AI, οπότε τα μοντέλα χάνουν τη δουλειά τους. Αλλά πώς θα ταυτιστεί το κοινό με ένα ανύπαρκτο πρόσωπο;"