Στην κάμερα της εκπομπής "Super Κατερίνα" έκανε η Μάρτζυ Λαζάρου, η οποία αναφέρθηκε στη δεύτερη σεζόν του "Weekend Live" που παρουσιάζει μαζί με τον Δημήτρη Πανόπουλο, στο νέο "Καλημέρα Ελλάδα" αλλά και στον καινούριο κύκλο του "The Voice", έπειτα από την απώλεια του Γιώργου Μαζωνάκη.
Η δεύτερη σεζόν στα Σαββατοκύριακα του ΣΚΑΪ
Μιλώντας για τη δεύτερη σεζόν του Weekend Live, η γνωστή δημοσιογράφος σημείωσε ότι "Βρίσκουμε περισσότερο τα πατήματά μας. Η τριβή… Πάντα η δεύτερη χρονιά είναι λίγο πιο δεμένη από την πρώτη".
Επιπλέον, υπογράμμισε πως "Κοιτάζω τα νούμερα μετά από κάθε εκπομπή. Κοιτάζω τα νούμερα σε όλες τις ζώνες, μάλλον, του καθημερινού. Με αγχώνει. Ναι, με αγχώνει. Ξέρεις, θα το κοιτάξω. Με ενδιαφέρει πάρα πολύ τι αρέσει στον κόσμο και τι όχι"
Η νέα αρχή της Φαίης Σκορδά
Επιπλέον, η Μάρτζυ Λαζάρου δήλωσε για το νέο ξεκίνημα της Φαίης Σκορδά στον ΑΝΤ1: "Καλή επιτυχία της εύχομαι μέσα από την καρδιά μου. Μου λείπει εμένα η Φαίη τηλεοπτικά και χαίρομαι που θα τη δω. Δεν υπάρχει ζώνη που δεν υπάρχει ανταγωνισμός, για να τα λέμε και όλα. Δεν ξέρω αν κάποιος θεωρεί ότι η ζώνη του Σαββατοκύριακου είναι πιο εύκολη από το καθημερινό. Θα πω, όμως, ότι έχει την ίδια δυσκολία".
Η διατήρηση τίτλων σε εκπομπές
Όσον αφορά το νέο δίδυμο στο "Καλημέρα Ελλάδα", η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ σημείωσε πως "Θέλει χρόνο και ως δίδυμο και ο σταθμός να δώσει χρόνο στην εκπομπή. Θέλει πάρα πολύ χρόνο να δέσει μια ομάδα, ένα δίδυμο, κακά τα ψέματα. Και δεν νομίζω ότι φτάνει και μια σεζόν για να μπορέσει να δέσει 100%".
Επιπλέον, ρωτήθηκε για τη διατήρηση του τίτλου "Στούντιο 4" στο μεσημεριανό μαγκαζίνο της ΕΡΤ με τον Χρήστο Φερεντίνο και την Κατερίνα Καραβάτου, με την ίδια να απαντά πως "Δεν ξέρω τι γίνεται με τους τίτλους. Έχω ακούσει πολλούς δημοσιογράφους που μου έχουν πει για το 'Στούντιο 4', για το 'Καλημέρα Ελλάδα'. Δεν ξέρω κατά πόσο έχει να κάνει και με τον παρουσιαστή αυτό. Έχει καθαρά τον λόγο ο σταθμός. Εάν κρίνει ότι πρέπει να συνεχίσει κάτι, καλώς να το κάνει. Αυτά όλα φαίνονται, αλλά δεν νομίζω ότι αν κάτι δεν πάει καλά θα φταίει ο τίτλος".
Το κεφάλαιο "The Voice"
Τέλος, αναφορικά με το "The Voice", έπειτα από τον θάνατο του Γιώργου Μαζωνάκη, η Μάρτζυ Λαζάρου δήλωσε πως "Το Voice έχασε έναν άνθρωπο πολύτιμο, για μένα. Η αλήθεια είναι ότι θα ξεκινήσει χωρίς τον Γιώργο Μαζωνάκη. Είναι όλοι σε πολύ δύσκολη θέση. Νομίζω ότι όλοι το αντιλαμβανόμαστε αυτό"