Η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή "Καλύτερα δε γίνεται" το μεσημέρι του Σαββάτου 3 Οκτωβρίου, με αφορμή την κινηματογραφική επιστροφή της ιστορίας "Μόλις Χώρισα", η οποία συνεχίζεται αυτή τη φορά μέσα από την ταινία "Μόλις Ξαναχώρισα".
Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε στις διαφορές που έχουν προκύψει στην καθημερινότητα των ανθρώπων μέσα στα 18 χρόνια που μεσολάβησαν από την πρώτη ταινία. Ιδιαίτερη θέση στη συζήτηση είχαν τα social media, τα οποία πλέον αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής και της επικοινωνίας.
Η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου στάθηκε ιδιαίτερα στον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιείται σήμερα το διαδίκτυο, εκφράζοντας την αντίθεσή της απέναντι στις επιθέσεις που μπορεί να δεχθεί κάποιος επειδή εξέφρασε μια άποψη διαφορετική από εκείνη που έχουν άλλοι.
"Εγώ νομίζω ότι έγινε εχθές η ταινία όχι πριν 18 χρόνια. Δυστυχώς! Φαινομενικά ότι τα social έχουν γίνει προέκταση της ζωής μας είναι εξέλιξη. Κάθε φορά που γίνεται κάτι και κάποιος πει κάτι που δεν αρέσει σε κάποιους και γίνεται αυτό bullying να ζητούν το θάνατο αυτού που είπε κάτι κατα την άποψη του τον ρωτήσανε κιόλας, δεν βγήκε να το πει.
Με αφορμή το συγκεκριμένο ζήτημα, η ηθοποιός υπογράμμισε ουσιαστικά πως η διαφωνία δεν θα πρέπει να μετατρέπεται σε προσωπική επίθεση, επισημαίνοντας τη διάσταση που μπορεί να πάρει το φαινόμενο του διαδικτυακού εκφοβισμού.