Λίγη ώρα μετά την αντίδραση της Ζήνας Κουτσελίνη στον αέρα της εκπομπής της, για δηλώσεις που έκανε ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος, αναφορικά με τα μέλη της τηλεοπτικής της ομάδας, οπ γνωστός στιχουργός και ραδιοφωνικός παραγωγός παρενέβη στον "Πρώτο Καφέ με τη Ζήνα" μέσω μηνύματος που έστειλε στην παρουσιάστρια.
Η παρέμβαση και η απάντηση
Εισδικότερα, η Ζήνα Κουτσελίνη ανέφερε: "Θέλω να πω κάτι, επειδή ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος έστειλε ένα γραπτό μήνυμα γι’ αρχή: "Δεν στοχοποίησα κανένα νέο παιδί, είπα απλά ότι δεν γνωρίζω τα νέα πρόσωπα και δεν με ενδιαφέρει η άποψή τους”. Στοχοποίηση. Στο μήνυμα συνεχίζει: "Λυπάμαι πολύ αν αυτό έγινε αφορμή για όλη αυτή την επίθεση και παρερμηνεία. Εκ μέρους σας, καλή σεζόν”".
Αμέσως μετά η παρουσιάστρια είπε: "Ποσειδώνα, αν σε ρώτησαν κι άλλα πράγματα και είπες και άλλα σε ότι αφορά την εκπομπή –κι αυτό το ξέρεις μόνο εσύ- κι έβαλαν μόνο αυτό, τότε κάτι άλλο παίζει. Οπότε, να κρατήσω επιφύλαξη, ότι είπες κι άλλα πράγματα και στοχοποίησαν με αυτόν τον τρόπο τη δική μας εκπομπή. Κρατάω επιφύλαξη! Οπότε, μένω σε αυτό, ότι δεν στοχοποίησε, λέει, τα νέα παιδιά. Τα στοχοποίησε, λέγοντας ότι δεν με ενδιαφέρει η άποψη των νέων παιδιών".
Ενοχλημένη η Ζήνα Κουτσελίνη: "Τι λες βρε Ποσειδώνα, αλήθεια; Εσύ, όταν ξεκίνησες, τι ήσουν; Φτασμένος;
Φανερά ενοχλημένη εμφανίστηκε η Ζήνα Κουτσελίνη στην εκπομπή "Πρώτος Καφές με τη Ζήνα", αναφορικά με τις πρόσφατες δηλώσεις που έκανε ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος για την εκπομπή της και τα πρόσωπα που έχει στην ομάδα της.
Η αυστηρή απάντηση της Ζήνας Κουτσελίνη
Η παρουσιάστρια ανέφερε αρχικά πως "Aυτές οι κακές γλώσσες, ό,τι λένε, άστο… Για όλους λένε! Εγώ πάντα δίνω τόπο στα νιάτα, άλλοι δεν τον δίνουν και για μένα είναι πολύ σοβαρό αυτό. Με ενόχλησε, δεν θα το κρύψω. Είμαι ένας άνθρωπος που ό,τι έχω να δείξω, το ‘χω δείξει, δεν δίνω τώρα εξετάσεις. Το ‘χω δείξει στην πορεία μου με τα καλά μου και τα κακά μου. Τα νέα παιδιά όμως, τούτα εδώ, από κάπου πρέπει να ξεκινήσουν. Το λέω αυτό γιατί είδα τον κ. Γιαννόπουλο στην εκπομπή Happy Day της Σταματίνας Τσιμτσιλή που, όταν τον ρώτησαν τι βλέπει, είπε "βλέπω σταθερά Λιάγκα και Καινούργιου, περνάω από Σίσσυ Χρηστίδου και Ζήνα Κουτσελίνη”. Και ρωτάει η Τίνα Μεσσαροπούλου, που δεν στέκεται ότι περνάει από τη Σίσσυ Χρηστίδου, "τι σε ενοχλεί στη Ζήνα;” και λέει… δεν θέλω να ακούσω τις απόψεις των νέων παιδιών".
Προσέθεσε, μάλιστα: "Τι λες βρε Ποσειδώνα; Τι λες βρε Ποσειδώνα, αλήθεια; Αλήθεια; Εσύ, όταν ξεκίνησες, τι ήσουν; Φτασμένος; Όλα αυτά τα χρόνια που έδινες συνεντεύξεις στη Σκορδά και στα άλλα πρόσωπα τα καινούργια, γιατί και η Σίσσυ κάποτε καινούργια ήταν και ο Λιάγκας κάποτε καινούργιος ήταν και εσύ καινούργιος ήσουν κάποτε, σου έκλεισαν την πόρτα; Δεν μ’ αρέσει να υποτιμούν τους νέους ανθρώπους".
Τι είχε πει ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος
Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην Τίνα Μεσσαροπούλου, ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος ανέφερε για τη Ζήνα Κουτσελίνη: "Δεν καταλαβαίνω ακριβώς που πάει η εκπομπή. Βλέπω κάποια πρόσωπα εκεί που δε με νοιάζει καθόλου να ακούσω την άποψή τους. Είναι κάποια καινούρια άτομα, που δεν ξέρω καν πως τα λένε. Έναν νεαρούλη, που είναι της μόδας τι παίζει στο tiktok, τι παίζει εδώ, τι παίζει εκεί. Δεν το έχουν ξεπεράσει ακόμα, δεν έχει λάβει το μήνυμα η Ζήνα, που έχουν λάβει οι άλλες εκπομές ότι δεν πουλάει αυτόν που είναι στο tiktok η δεν ξέρω εγώ που αλλού..."