Follow us

Δέσποινα Μοιραράκη: "Φέτος δεν έχω δώσει χαλί σε καμία εκπομπή, συνήθως δίνω στη Σταματίνα, στη Ναταλία..."

Η Δέσποινα Μοιραράκη αναφέρθηκε στις τηλεοπτικές εκπομπές της ελληνικής τηλεόρασης

Yupiii TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΠΑΠΠΑ

Η Δέσποινα Μοιραράκη ήταν καλεσμένη της Ζήνας Κουτσελίνη στο πλατό της εκπομπής "Πρώτος καφές με τη Ζήνα", με αφορμή την παρουσίαση του "Cash or Trash".

Η τηλεοπτική συνάντηση ξεκίνησε με τη γνωστή παρουσιάστρια να σχολιάζει την επιλογή του χαλιού στο πλατό της Ζήνας Κουτσελίνη.

"Το χαλί που έχετε δεν ταιριάζει καθόλου με αυτόν τον ωραίο καναπέ που έχετε, προσφέρω χαλί!" είπε η Δέσποινα Μοιραράκη αρχικά.

Η ίδια πρόσθεσε επίσης: "Δεν θέλω μόνο άλλο χρώμα χαλιού, δεν μου αρέσει το στρογγυλό σχήμα"

Η Ζήνα Κουτσελίνη από την πλευρά της είπε στους συνεργάτες της: "Θα 'ρθει χαλί από την κυρία Μοιραράκη, να το περιμένετε!".

"Θέλω να ξέρεις ότι φέτος δεν έχω δώσει χαλί σε καμία τηλεοπτική εκπομπή. Συνήθως δίνω και στη Σταματίνα και στη Ναταλία... Είπαμε φέτος λίγο να..." ανέφερε η Δέσποινα Μοιραράκη.

"Να μας φέρεις το χαλί σου, να έρθει και το γούρι σου!" απάντησε η Ζήνα Κουτσελίνη.

Δέσποινα Μοιραράκη: "Τον τελευταίο καιρό που ο Γιάννης ήταν πολύ άρρωστος με κάλεσαν για το δοκιμαστικό"

Μια άκρως ανθρώπινη και συγκινητική αφήγηση μοιράστηκε η Δέσποινα Μοιραράκη, ανατρέχοντας στην περίοδο του πρώτου δοκιμαστικού για το "Cash or Trash". Η γνωστή επιχειρηματίας και παρουσιάστρια περιέγραψε τις δύσκολες συνθήκες εκείνης της εποχής, όταν βρισκόταν στο πλευρό του συζύγου της, Γιάννη Κοντούλη, ο οποίος έδινε μάχη με την υγεία του.

Όπως αποκάλυψε η Δέσποινα Μοιραράκη:

"Όταν με πήραν τηλέφωνο, ο Γιώργος ο Ευφραιμίδης, ο οποίος με τσίμπησε γιατί είχα πάει μια φορά στο "Πρωινό". Ήταν λίγο πριν τα Χριστούγεννα του 21. Ο τελευταίος καιρός που ο Γιάννης ήταν πάρα πολύ άρρωστος και εγώ ήμουν συνέχεια στο σπίτι. Τον τελευταίο ενάμιση χρόνο δεν δούλευα, ήμουν αποκλειστικά κοντά του. Με πήρε και μου είπε "θέλω να έρθεις να κάνεις ένα δοκιμαστικό". Το λέω στον άντρα μου γιατί δεν έφευγα χωρίς να του πω κάτι και μου είπε "πήγαινε". Μου λέει "Πήγαινε να κάνεις το δοκιμαστικό για να βγεις και λίγο". Του είπα μετά "νομίζω ότι εμένα θα προτιμήσουν"."

"Ο Γιάννης είδε και τα δύο τρία πρώτα επεισόδια"

Η ίδια περιέγραψε και το ένστικτο που είχε μόλις ολοκλήρωσε το δοκιμαστικό:

"Την ώρα που τελείωσα το δοκιμαστικό μου φέραν κάτι αντίκες, δεν ήξεραν ότι η πρώτη μου δουλειά ήταν οι αντίκες και εγώ τα είπα τόσο καλά που τα vibes μου είπαν ότι κάτι θα συμβεί. Μετά από δυο μήνες μου είπαν "έλα να συζητήσουμε αλλά σε θέλουμε για 16 επεισόδια". Πήγα και τα έγραψα σε επτά μέρες. Ο Γιάννης είδε και τα δύο τρία πρώτα επεισόδια και μου έλεγε "πήγαινε Δεσποινούλα να κάνεις κάτι άλλο εκτός από τα χαλιά σου". Εσύ την τηλεόραση την αγαπάς."

Η παρουσία του συζύγου της υπήρξε καταλυτική και συνεχίζει να αποτελεί στήριγμα, ακόμη και μετά την απώλειά του. Συγκινημένη η Δέσποινα Μοιραράκη είπε:

"Μου λείπει. Δεν θα πάψει να μου λείπει. Δεν το λέω με λύπη μεγάλη το λέω με ικανοποίηση. Με γέμισε πολύ. Όταν δυσκολεύομαι του μιλάω. Πάντα όταν είχα κάποια δυσκολία μου έλεγε "μην μασάς". Όταν δυσκολευόμουν είχα εκείνον στο σπίτι, με αυτό το πλατύ χαμόγελο μου έπαιρνε όλη την ένταση".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

 
Διαφήμιση