Γιώργος Ασημακόπουλος για Γιώργο Μαζωνάκη: "Δεν μπορώ να το πιστέψω ότι ο φίλος μου έφυγε μόνος του"

"Σε μια καρέκλα ενός ιατρείου"

ΓΡΑΦΕΙ: YUPIII TEAM

Συγκινημένος μίλησε ο Γιώργος Ασημακόπουλος για τον Γιώργο Μαζωνάκη, αναφερόμενος στη φιλική σχέση που είχαν αναπτύξει και στις προσωπικές συζητήσεις που είχαν κάνει κατά καιρούς.

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής "Super Κατερίνα", ο Γιώργος Ασημακόπουλος δυσκολεύτηκε να κρύψει τη συναισθηματική του φόρτιση, καθώς όπως ανέφερε, με τον γνωστό τραγουδιστή είχαν έρθει αρκετά κοντά και μάλιστα κατοικούσαν σε κοντινή απόσταση.

Ο ίδιος μίλησε με ιδιαίτερα συγκινητικά λόγια για την απώλεια, ενώ αναφέρθηκε και στις έρευνες που βρίσκονται σε εξέλιξη προκειμένου να διερευνηθούν οι συνθήκες του θανάτου του τραγουδιστή.

"Τι να πω τώρα; Θα με πιάσουν τα κλάματα, γιατί με τον Γιώργο κάναμε παρέα. Μέναμε και σχετικά πολύ κοντά. Είναι τόσο λεπτά τα ζητήματα", είπε αρχικά ο Γιώργος Ασημακόπουλος.

Στη συνέχεια, εξέφρασε την επιθυμία του να υπάρξουν απαντήσεις μέσα από την έρευνα, τονίζοντας παράλληλα πόσο δύσκολο είναι για τον ίδιο να διαχειριστεί την απώλεια ενός ανθρώπου με τον οποίο διατηρούσε φιλικές σχέσεις.

"Εννοείται θέλω να δω τι θα γίνει με τις έρευνες, αλλά ό,τι και να πω είναι στενάχωρο. Δεν μπορώ να το πιστέψω ότι ο φίλος μου έφυγε μόνος του σε μια καρέκλα ενός ιατρείου", ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος αποκάλυψε ακόμη πως ο Γιώργος Μαζωνάκης τού είχε μιλήσει στο παρελθόν για ζητήματα που αφορούσαν τόσο την προσωπική όσο και την οικογενειακή του ζωή. Ωστόσο, επέλεξε να κρατήσει για τον εαυτό του όσα είχαν συζητήσει μεταξύ τους, σεβόμενος την ιδιωτικότητα του φίλου του.

Όπως εξήγησε, όταν ο τραγουδιστής μοιραζόταν μαζί του προσωπικά θέματα, εκείνος προσπαθούσε να παραμένει ουδέτερος και να μην παίρνει θέση, καθώς θεωρούσε πως πρόκειται για ζητήματα που αφορούν αποκλειστικά την κάθε οικογένεια.

"Ναι, μου είχε πει και αυτά εννοείται προσωπικά. Εννοείται μου είχε πει και πράγματα οικογενειακά. Εγώ κρατούσα μια ουδέτερη στάση, γιατί κάθε σπίτι έχει το δικό του τζάκι", κατέληξε ο Γιώργος Ασημακόπουλος.