Σίσσυ Χρηστίδου: "Θα συμφωνήσω με την Καινούργιου σε αυτό. Δηλαδή και γω, όταν το έβλεπα..."

Η Σίσσυ Χρηστίδου αναφέρθηκε στην τοποθέτηση που έκανε η Κατερίνα Καινούργιου

ΓΡΑΦΕΙ: YUPIII TEAM

Η Ιωάννα Μαλέσκου, η Καστερίνα Ζαρίφη και οι ρόλοι τους στην εκπομπή "Μία Ελλάδα Παρέα" συζητήθηκαν και στον αέρα της εκπομπής "Χαμογέλα και πάλι" με τη Σίσσυ Χρηστίδου

Αρχικά, η Σίσσυ Χρηστίδου δήλωσε: "Από το τρέιλερ φάνηκε ότι δεν είναι δίδυμο. Νομίζω ότι είναι αντίστοιχο όπως ήμασταν εγώ με τη Ναταλία Γερμανού, αυτή είναι η συνθήκη”.

Η ίδια πρόσθεσε: "Και η Κατερίνα Καινούργιου χθες, όπως είδα στα social media, είπε γι’ αυτό και θα συμφωνήσω με την Κατερίνα σ’ αυτό. Δηλαδή και γω, όταν το έβλεπα, θα ‘θελα ρε παιδί μου… κατάλαβες. Αλλά, εντάξει”.

Η Σίσσυ Χρηστίδου κατέληξε λέγοντας: "Μπορεί να ‘ναι και επειδή η Κατερίνα Ζαρίφη είναι φίλη μου και επειδή την αγαπώ. Και η Ιωάννα μια χαρά. Θέλω να πω ότι δεν είναι και της Μαλέσκου αυτό απόφαση, βέβαια".

Το σχόλιο της Κατερίνας Καινούργιου για τη Μαλέσκου και τη Ζαρίφη: "Θα το πω πολύ ευγενικά"

Ένα σχόλιο έκανε η Κατερίνα Καινούργιου στον αέρα της εκπομπής "Super Κατερίνα" όσον αφορά την Ιωάννα Μαλέσκου, την Κατερίνα Ζαρίφη και την τηλεοπτική τους συνύπαρξη στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου στο Open στην εκπομπή "Μία Ελλάδα παρέα".

Αρχικά, η Κατερίνα Καινούργιου δήλωσε: "Θα το πω πολύ ευγενικά. Θα μπορούσε η Κατερίνα Ζαρίφη να περιμένει ώστε να έχει μία άλλη πρόταση τηλεοπτική. Η κοπέλα βιοπορίζεται από αυτήν τη δουλειά και καλά κάνει. Απλά, να πω κάτι. Ούτε εμένα μου αρέσει που δεν είναι ισάξια με τη Μαλέσκου και θα το πω με πολύ σεβασμό και στη Μαλέσκου, γιατί μ’ αρέσει και η Ιωάννα.

Δεν θα έπρεπε να είναι πιο πάνω η Ιωάννα, θα έπρεπε να είναι ισάξιες. Θα έπρεπε τουλάχιστον από σεβασμό στα χρόνια της Κατερίνας και όλη της την πορεία της, να είναι ισάξιες. Άλλο η Φαίη Σκορδά που είναι η Φαιη Σκορδά και μετά ήταν η Ζαρίφη. Θα μπορούσε να γίνει πενήντα πενήντα. Για μένα θα έπρεπε να είναι ισάξιες. Είναι μεγάλο λάθος του Open".

Και πρόσθεσε: "Δεν ξέρω αν είναι απόφαση του Θέμη Μάλλη, γιατί ξέρω και πόσο πολύ πιστεύει ο Θέμης στη Ζαρίφη. Δεν ξέρω ποιανού είναι απόφαση. Οποιανού είναι απόφαση να είναι πιο πάνω η Μαλέσκου και πιο κάτω η Κατερίνα, για μένα είναι λάθος. Αρχικά ο λόγος της Κατερίνας, τα ελληνικά της, η γνώση της, η παιδεία της, όλα είναι τόσο άρτια που ο τηλεθεατής θέλει να τη βλέπει. Για μένα είναι λάθος χειρισμός του καναλιού".