Στην κάμερα της εκπομπής "Χαμογέλα και Πάλι!" μίλησε ο Δημήτρης Οικονόμου, αναφερόμενος τόσο στη φετινή τηλεοπτική σεζόν, όσο και στο τηλεοπτικό του διαζύγιο με τον Άκη Παυλόπουλο, ο οποίος φέτος παρουσιάζει το "Καλημέρα Ελλάδα" μαζί με τον Βασίλη Χιώτη.
Η δύσκολη τηλεοπτική σεζόν
Ο γνωστός δημοσιογράφος δήλωσε αρχικά πως "Ξεκινήσαμε, τρέχουμε τώρα μέχρι του χρόνου το καλοκαίρι. Έχουμε μακρά περίοδο μπροστά μας, μεγάλο ανταγωνισμό. Ίσως είναι η πιο δύσκολη χρονιά, φέτος. Με τον Γιάννη Πιτταρά μαθαίνουμε ο ένας τον άλλον τώρα. Μαθαίνουμε τα πατήματα μας, γιατί πάντα τα δίδυμα θέλουν έναν χρόνο προσαρμογής. Να μάθεις τα χούγια του άλλου, να μάθεις τις ατάκες, να μάθεις το τρόπο που σκέφτεται γιατί αυτό πρέπει να συντονιστεί κάπως. Δεν γίνεται πάντα, δεν είναι εύκολο, αλλά αυτό θέλει χρόνο για να το δουλέψουμε. Θέλουμε χρόνο και εμείς, με τον Γιάννη, παρά το γεγονός ότι γνωριζόμαστε πάρα πολλά χρόνια από το ρεπορτάζ".
Οι σχέσεις του με τον Άκη Παυλόπουλο
Επιπλέον, ο Δημήτρης Οικονόμου δήλωσε πως "Δεν μπορώ να ευχηθώ καλή τύχη στα παιδιά (σ.σ. στον Βασίλη Χιώτη και τον Άκη Παυλόπουλο), μην είμαστε υποκριτές. Γιατί η καλή τύχη του άλλου είναι κακή τύχη για σένα. Επομένως δεν μπορείς να το ευχηθείς αυτό. Τον αγαπώ τον Άκη, είμαστε φίλοι και παραμένουμε πάντα. Αυτό δε θα αλλάξει επειδή αλλάξαμε επαγγελματική στέγη. Σε ένα μεγάλο μαγαζί είναι, ο ΑΝΤ1 κάνει πρωταθλητισμό και από κει και πέρα θα δείξει η πορεία μας".
Σε ερώτηση για το αν θα συνεργαζόταν ξανά στο μέλλον με τον Άκη Παυλόπουλο, ο γνωστός δημοσιογράφος υπογράμμισε πως "Κανείς δεν ξέρει τι μπορεί να προκύψει στη δουλειά μας, όπως προέκυψε και αυτός ο χωρισμός παρά τη θέλησή μας. Μπορεί να προκύψει κάτι άλλο στο μέλλον, Δεν το ξέρω"