Η Βούλα Πατουλίδου μαζί με τον γιο της, Γιώργο Ζαρζαβατίδη, παραχώρησαν συνέντευξη στην εκπομπή "Super Κατερίνα", με τη γνωστή Ολυμπιονίκη να μιλά για τη ζωή της και την απώλεια του συζύγου της.
"Αν γυρνούσα πίσω τον χρόνο, θα έδινα συμβουλή στη Βούλα να ‘χει κάνει λίγο πιο νωρίς ένα παιδάκι. Θα μπορούσα ίσως να είχα τον χρόνο για να μην είναι ο γιος μου μόνος του" είπε αρχικά η Βούλα Πατουλίδου.
Ο θάνατος του συζύγου της
Όσον αφορά τον θάνατο του συζύγου της, η ίδια υπογράμμισε πως "Ξεχνιέσαι, δεν ξεχνάς. Μας λείπει το ότι γυρίζεις στο σπίτι και δεν είναι εδώ. Ενώ ήσουν θυμωμένος, ενώ ήσουν κουρασμένος, σου έλεγε κάτι και γελούσες".
Η δικαστική υπόθεση
Επιπλέον, σχετικά με την υπόθεση που πρώην εργαζόμενος της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας την οδήγησε στα δικαστήρια για δεδουλευμένα ύψους 300 ευρώ και για κακοδιαχείρηση, η Βούλα Πατουλίδου υπογράμμισε "Βεβαίως και έχει μείνει ηθική βλάβη από την υπόθεση των 300 ευρώ. Θα πω και κάτι που είναι πάρα πολύ βαρύ, αλλά είναι έτσι. Ο Τζιμάκος έσκασε, ενώ θα μπορούσε να ζήσει έναν χρόνο παραπάνω. Μπορεί και να επέλθει δικαίωση αλλά υπήρξαν στιγμές που για δυο συγκεκριμένους ανθρώπους είπα πάρα πολύ βαριές κουβέντες. Ό,τι έχω πει, το λούστηκα"