Ο Μαρίνος Βουρδάμης, παιδικός φίλος του Γιώργου Μαζωνάκη, ήταν καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής στον "Πρώτο Καφέ με τη Ζήνα". Ο ίδιος μίλησε με συγκινητικό τρόπο για την απώλεια του αείμνηστου τραγουδιστή που έφυγε από τη ζωήστα 54 του την Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου, σκοπρίζοντας θλίψη στο πανελλήνιο.
Κατά τη διάρκεια της τηλεοπτικής εμφάνισης, ο παιδικός φίλος του Γιώργου Μαζωνάκη προσπάθησε να σκιαγραφήσει τον χαρακτήρα του αξέχαστου τραγουδιστή. Ο ίδιος έκανε μία αναφορά στον Αντώνη Ρέμο, ξεκαθαρίζοντας πως οι δύοκαλλιτέχνες δεν ήρθαν ποτέ σε κόντρα.
Αρχικά, ο Μαρίνος Βουρδάμης είπε: "Ο Γιώργος Μαζωνάκης δεν τα δεχόταν τα σκοτάδια του. Εδώ βγήκε ο Αντώνης ο Ρέμος, που προσωπικά τον άνθρωπο δεν τον γνωρίζω αλλά... Νομίζω ότι μίλησε ο Αντώνης Ρέμος και ο Πέτρος ο Κουσουλός. Εσένα (σ.σ απευθύνεται στη Ζήνα Κουτσελίνη) και τον Πέτρο Κουσουλό σας θαυμάζω από τους παρουσιαστές".
Στη συνέχεια, ο Μαρίνος Βουρδάμης ανέφερε: "Οι άνθρωποι που κατά καιρούς είχε δίπλα του που τον κρατούσαν ισορροποιημένο και που τον βοηθούσαν να φτάσει. Δικές του επιλογές έκανε. Υπήρχε και μία άλλη πλευρά ανθρώπων, η οποία τον ήθελε υποχείριο, που ήθελε δηλαδή να ελέγχει απόλυτα τα πράγματα" .
Ο ίδιος συνέχισε λέγοντας: "Ο Γιώργος Μαζωνάκης είχε δύο χαρακτήρες [...] Δεν πρέπει να ειπωθούν κάποια πράγματα για την ψυχή του Γιώργου αυτήν τη στιγμή. Απλά, συμφωνώ απόλυτα με τον Αντώνη Ρέμο και με αυτό που είπε. Για να καταλάβεις ποιος είναι ο άλλος εαυτός του Γιώργου Μαζωνάκη, τα έβαλε με τον Ρέμο! Έδωσε συνέντευξη στον Τρύφωνος και τα έβαλε με τον Ρέμο. Σε αντίθετη άποψη με τον Μαζωνάκη δεν ήρθε ποτέ ο Ρέμος.
Μέχρι και στη μητέρα του την Κλειώ... Εμείς με τον Γιώργο είχαμε τσακωθεί άπειρες φορές γι' αυτό το πράγμα... Η απάντησή του ήταν μία "Εγώ είμαι ο Γιώργος ο Μαζωνάκης". "Δεν θες τώρα να σου πω τι είσαι" του απαντούσα. Έτσι καταλήγαμε, σκοτωνόμασταν και κάναμε δύο χρόνια να μιλήσουμε. Την ίδια απάντηση που έδινε σε μένα την έδινε και στην Κλειώ. Δηλαδή "Εγώ είμαι ο Γιώργος ο Μαζωνάκης". Δεν δεχόταν από κανέναν να του πει το λάθος".