"Όλη η Ελλάδα είναι συγκλονισμένη από τον θάνατο του Γιώργου Μαζωνάκη - Δεν έχω ξαναδεί τέτοιο πόνο"

Ποια έκανε αυτές τις δηλώσεις για την απώλεια του Γιώργου Μαζωνάκη;

ΓΡΑΦΕΙ: YUPIII TEAM

Μια μικρή αναφορά στην απώλεια του Γιώργου Μαζωνάκη, ο οποίος έφυγε ξαφνικά από τη ζωή σε ηλικία 54 ετών, έκανε η Σοφία Μουτίδου μέσα από το YouTube κανάλι της. Η γνωστή ηθοποιός, μάλιστα, αναφέρθηκε στον πόνο που αισθάνθηκε όλη η Ελλάδα για τον θάνατο του τραγουδιστή αλλά και στη σωτηρία της ψυχής μας.

Όσα ανέφερε η Σοφία Μουτίδου

Πιο συγκεκριμένα, η Σοφία Μουτίδου σημείωσε πως "Τις τελευταίες μέρες όλη η Ελλάδα είναι συγκλονισμένη από τον θάνατο του Γιώργου Μαζωνάκη, που βλέπω το μαζικό κύμα αγάπης, λατρείας και εν λευκώ αποδοχής και εμπιστοσύνης που έχαιρε το άτομο αυτό στις καρδιές όλης της Ελλάδας. Όσο είμαι σε αυτή τη ζωή δεν έχω ξαναδεί τέτοιο πόνο σε οποιοδήποτε τομέα, να είναι ταυτισμένος απόλυτα με τον άνθρωπο αυτό, με τον καλλιτέχνη αυτόν”.

Στη συνέχεια, υπογράμμισε: "Πραγματικά μια πολύ οδυνηρή εμπειρία, ένα τεράστιο κεφάλαιο. Και αν ακούσω τη φράση που λέει στις περιπτώσεις αυτές, ο θρήσκος κόσμος, ο ένθεος: ‘Ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή του’… Πάντα αυτή η φράση μου άφηνε ότι εμείς δεν καταφέρνουμε να αναπαυτούμε από μόνοι μας, ούτε να μας αναπαύσουν άλλοι που είναι τριγύρω μας. Κάποιος άλλος μεγαλύτερος, με άλλες δυνάμεις μπορεί να προσφέρει ησυχία στην ψυχή μας”.