Η Σίσσυ Φειδά βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης (16/9) στην εκπομπή "Νωρίς-Νωρίς" και μίλησε στη Μαρία Ηλιάκη και τον Κρατερό Κατσούλη σχετικά με την μονάκριβη κόρη της αλλά και για την τηλεοπτική της απουσία.
Η σχέση με την κόρη της
Η γνωστή διακοσμήτρια εσωτερικού χώρου ανέφερε αρχικά πως "Η κόρη μου είναι η χαρά της ζωής, με τόση ενέργεια, είναι πολύ επικοινωνιακή και είναι ένα χαμογελαστό παιδί. Καμιά φορά, όταν ήταν πιο μικρή, της έλεγα: 'Θες να κάνεις ένα διάλειμμα από το να μιλά για να ξεκουραστείς;' και μου έλεγε: 'Ρε μαμά, έχεις δίκιο αλλά δεν μπορώ να μη μιλάω'. Φέτος τελειώνει το δημοτικό, είναι σε αγγλικό σχολείο. Δεν με αφήνει να μιλάω για εκείνη. Την προηγούμενη χρονιά είχα πάει σε μια γιορτή της και όταν πήγα να την αγκαλιάσω έφυγε. Εκεί το κατάλαβα".
Η τηλεοπτική απουσία
Επιπλέον, η Σίσσυ Φειδά μίλησε για το γεγονός ότι τα τελευταία χρόνια απέχει από την τηλεόραση, σημειώνοντας πως "Κατά καιρούς έχω κάνει συζητήσεις για project, τα οποία ήταν πολύ διαφορετικά. Πιο πολύ shows κλπ. Δεν ήταν του τομέα μου. Επειδή μπήκα στη τηλεόραση έχοντας ήδη μια πορεία στη δουλειά μου, δεν ήθελα να γίνω η τηλεοπτική διακοσμήτρια. Η τηλεόραση δεν είναι αυτοσκοπός. Ήθελα ό,τι κάνω να έχει σχέση με τη δουλειά μου. Από τη στιγμή που μέχρι στιγμής δεν έχει προκύψει ένα project που πραγματικά να μου αρέσει, δεν υπάρχει λόγος για εμένα (να είμαι σε κάποια εκπομπή)... Έχω έρωτα με τη δουλειά μου, μου αρέσει αυτό που κάνω. Στις εκπομπές είναι πολλές οι ώρες, περνάγαμε 12-14 ώρες στα γυρίσματα".
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr