Follow us

Ο Πάνος Μουζοράκης αποχαιρετά τον Γιώργο Μαζωνάκη και απαντά στα αρνητικά σχόλια: "Κατηγορηθήκαμε"

Το αντίο του Πάνου Μουζουράκη στον Γιώργο Μαζωνάκη

Yupiii TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΠΑΠΠΑ

Το δικό του αντίο στον Γιώργο Μαζωνάκη είπε ο Πάνος Μουζουράκης από τη σκηνή της συναυλίας του στη Λεμεσό, την Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου, μόλις μία μέρα μετά την ξαφνική απώλεια του σπουδαίου ερμηνευτή. Οι δύο καλλιτέχνες είχαν έρθει ακόμα πιο κοντά μέσα από τη συνύπαρξή τους στην κριτική επιτροπή του "The Voice” για δυο σεζόν στον ΣΚΑΪ.

"Από εκεί πάνω που μας βλέπει θα ήθελε να περάσουμε καλά. Δεν ξέρω, μπορεί να έλεγε "Τι κάνεις ρε μ@@@ Μουζουράκη; Εγώ πέθανα και εσύ κάνεις συναυλίες;". Αλλά νομίζω, εάν με έκραζε για κάτι, θα ήταν για να σταματάω να μιλάω και να τραγουδήσω… Δεν είναι εύκολο σήμερα αλλά ευχαριστώ" είπε αρχικά ο Πάνος Μουζουράκης.

Ο ίδιος συνέχισε λέγοντας: "Δεν θέλω να πω κάτι απλά για να πω. Ο φίλος μου ο Γιώργος Μαζωνάκης… Ήταν ένας άνθρωπος που πρώτη φορά τον είδα στην Κρήτη στη σκηνή και όταν ανέβηκε πάνω φώτισε όλη η βραδιά. Μια φωνή, μια σκηνική παρουσία, ένα πλάσμα διαφορετικό… Πραγματικά χάσαμε έναν σπουδαίο καλλιτέχνη. Η απώλεια είναι δική μας. Ο Γιώργος είναι κάπου εδώ, μας παρακολουθεί… Του έχουν λυθεί όλες οι απορίες. Θα λέει "Καλά τα έλεγα εγώ!".

Και πρόσθεσε: "Είναι νωρίς για να κάνεις αμήχανα αστειάκια και υποθέσεις για αυτό το θέμα. Για αυτό κιόλας αποφεύγω να κάνω επικήδειους στα social media. Με ενημέρωσαν πριν ανέβω ότι "κατηγορηθήκαμε" – άσχετο θα το κάνω λίγο προσωπικό – ότι δεν ανεβάσαμε κάτι στα social εμείς οι άμεσοι συνεργάτες του. Λες και είμαστε υποχρεωμένοι να διαχειριστούμε τη θλίψη και το πένθος μας και να το κάνουμε δημόσιο αγαθό. Μερικές φορές η σιωπή μιλάει πιο πολύ”.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

 
Διαφήμιση