Ο Σάββας Πούμπουρας ήταν καλεσμένος στην εκπομπή "Ποπ Μαγειρική" και μίλησε για την πορεία του στην ελληνική τηλεόραση.
"Το ταξίδι στην τηλεόραση ξεκίνησε το 2008, έχοντας κάνει ήδη ένα διαφημιστικό για το Euro 2004. Ήταν με τη Ναταλία Γερμανού το "Μες στην καλή χαρά” που με πήραν τηλέφωνο και τους είπα "αν περνάμε ωραία, ρε παιδιά, να έρθω”. Δεν το είχα στο μυαλό μου ποτέ αυτό" δήλωσε ο Σάββας Πούμπουρας.
Ο ίδιος συνέχισε λέγοντας: "Μέχρι τότε δεν είχα όνειρα. Ζούσα, δούλευα, περνούσα ωραία. Δούλευα νύχτα στα μαγαζιά, στα εστιατόρια, στα μπαρ. Γενικά πέρασα καλά στην τηλεόραση, 15 χρόνια ωραία ήταν. Όπως και σε όλες τις δουλειές, στη ζωή γενικότερα, υπάρχουν και καλά και κακά. Το θέμα είναι πως αντιδράς και πως βγαίνεις απ’ όλη αυτή την κατάσταση".
Πλέον ο ίδιος απέχει συνειδητά από την τηλεόραση: "Έχω επιλέξει συνειδητά αυτή τη στιγμή να απέχω από την τηλεόραση. Είπα ότι… τελείωσε. Πήρα αυτά που ήθελα, έμαθα, πάλεψα, κέρδισα και έχασα, είδα και έμαθα και φεύγω".