Τα πιο γλυκά δώρα δέχτηκαν ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος και η Ανθή Βούλγαρη για τη νέα τους σεζόν στο Mega, με τη γνωστή δημοσιογράφο να σημειώνει ότι θέλει να ξεκινήσει και μια νέα "παράδοση" στην επαγγελματική καθημερινότητά της με τον συνεργάτη της, αναφέροντας πως θα ξεκινήσει να λιβανίζει καθημερινά.
Όσα είπαν στον αέρα του Mega
"Ευχαριστούμε πάρα πολύ Θώμη μου" είπε η Ανθή Βούλγαρη δείχνοντας την τούρτα που έλαβε δώρο μαζί με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο, για τη χθεσινή πρεμιέρα ους, με τον δημοσιογράφο να συμπληρώνει:
"Θώμη μου σε ευχαριστούμε πραγματικά. Κάθε χρόνο στο ξεκίνημα και στην έναρξη τι έχουμε; Καριόκες από τον Μάκη και τούρτα από τη Θώμη. Παιδιά φτιάξτε και τα μόνιτορ. Ξυπνάμε πρωί-πρωί! Η δουλειά είναι εύκολη"
"Λοιπόν, ξυπνήστε, ανοίξτε τα παράθυρα, λιβανίστε τα σπίτια σας" είπε στη συνέχεια η Ανθή Βούλγαρη με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο να τη διακόπτει, λέγοντας: "Άντε πάλι με το λιβάνι. Κώστα, μη φέρεις εδώ μέσα ποτέ λιβάνι... "
"Εγώ το ξέχασα σήμερα. Έχω φέρει μια σακούλα και από αύριο θα λιβανίζω παντού. Και στο ραδιόφωνο" ανέφερε στη συνέχεια η δημοσιογράφος και ο συμπαρουσιαστής της προσέθεσε: "Μετά την εκπομπή. Εδώ, άμα μπει λιβάνι με aircondition..."
"Δεν έρχομαι νωρίτερα; Τι σε νοιάζει; Θα ανοίξω τα παράθυρα" υπογράμμισε γελώντας η Ανθή Βούλγαρη.