Ρομαντική βόλτα για την Ελένη Τσολάκη και τον Παύλο Πετρουλάκη

Η γλυκιά φωτογραφία που δημοσίευσε η Ελένη Τσολάκη

ΓΡΑΦΕΙ: YUPIII TEAM

Την τελευταία πανσέληνο του καλοκαιριού απήλαυσε η Ελένη Τσολάκη το βράδυ της Παρασκευής (28/8), έχοντας στο πλευρό της τον σύζυγό της, Παύλο Πετρουλάκη. Η γνωστή παρουσιάστρια δημοσίευσε μια κοινή τους φωτογραφία από τον νυχτερινό περίπατό τους.

Το φωτογραφικό στιγμιότυπο που δημοσίευσε η Ελένη Τσολάκη

Πιο συγκεκριμένα, το ζευγάρι φαίνεται πως συνεχίζει με ρομαντικό τρόπο τις διακοπές του, με την Ελένη Τσολάκη να κοινοποιεί μια φωτογραφία, στην οποία απολαμβάνει τον νυχτερινό της περίπατο στην αγκαλιά του συζύγου της. παράλληλα, οι δυο τους βλέπουν την πανσέληνο του Αυγούστου.

Τη ρομαντική εικόνα, μάλιστα, η παρουσιάστρια τη συνόδευσε με ένα emoji καρδιάς.

Υπενθυμίζεται ότι η Ελένη Τσολάκη και ο Παύλος Πετρουλάκης παντρεύτηκαν στις 16 Σεπτεμβρίου 2017 και τον Μάρτιο του 2025 απέκτησαν το πρώτο τους παιδί. Η κόρη τους βαφτίστηκε τον Ιούνιο του 2026 και ονομάστηκε Μαρία.