Follow us

Ο Γιώργος Λιάγκας φωτογραφίζει τον γιο του, στην απόδρασή τους, στους Παξούς

Το φωτογραφικό στιγμιότυπο που μοιράστηκε ο Γιώργος Λιάγκας

Yupiii TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
Γιώργος Λιάγκας

Είναι γνωστή η αγάπη που τρέφει ο Γιώργος Λιάγκας για τη θάλασσα, με τον γνωστό παρουσιαστή να αναφέρει και μέσα από την εκπομπή ου ότι επιλέγει να κολυμπάει ακόμα και τον χειμώνα. Ο ίδιος, απολαμβάνει τώρα τις καλοκαιρινές του διακοπές, μέχρι την επιστροφή του στα τηλεοπτικά του καθήκοντα στον ΑΝΤ1, και φαίνεται πως περνά ξεχωριστές οικογενειακές στιγμές.

Η φωτογραφία που δημοσίευσε με τον γιο του

Τα τελευταία εικοσιτετράωρα ο Γιώργος Λιάγκας βρέθηκε με το σκάφος του στους Παξούς, που απαθανάτισε τα υπέροχα νερά του Ιονίου και έκανε μια βουτιά με κύριο θεατή το σκυλάκι του, τη Φούσκα.

Μαζί του, όμως, φαίνεται πως είναι και τα παιδιά του, με τον Γιώργο Λιάγκα να μπαίνει σε ένα από τα σπήλαια των Παξών και να δημοσιεύει μια φωτογραφία του ενός γιου τους. Ειδικότερα, το πρωί της Παρασκευής (21/8) κοινοποίησε ένα Instagram story με τη θέα του σημειώνοντας: "Η φύση μόνο..." και στη συνέχεια μια εικόνα με τον γιο του γυρισμένο πλάτη, υπογραμμίζοντας χιουμοριστικά "Κράτα να μην πέσει!!!!"

Ο Γιώργος Λιάγκας φωτογραφίζει τον γιο του, στην απόδρασή τους, στους Παξούς
Γιώργος Λιάγκας story

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

 
Διαφήμιση